Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Hranilnica lon izračun kredita

Hranilnica lon izračun kredita

Hranilnica Lon izračun kredita

Ko se potrošniki znajdejo v težki finančni situaciji in potrebujejo posojilo, je pomembno, da se obrnejo na zanesljive finančne institucije, ki lahko ponudijo ustrezne rešitve. Ena izmed možnosti je iskanje posojila pri različnih bankah in hranilnicah, med katerimi je tudi Hranilnica Lon.

Pri tem je ključnega pomena upoštevati pogoje za pridobitev kredita, ki jih določa posamezna finančna institucija. Zato je koristno opraviti Hranilnica Lon izračun kredita, ki omogoča posameznikom, da preverijo svojo kreditno sposobnost in ugotovijo, ali izpolnjujejo zahtevane pogoje za pridobitev posojila. Izračun kredita in primerjavo pa lahko opravite tudi na mobilni banki, ki vse to (skupaj z naročilom kredita) omogoča kar preko spleta.

Hranilnica Lon izračun kredita in drugi

Pri iskanju posojila je pomembno upoštevati tudi druge dejavnike, kot so obrestne mere, stroški kredita in roki odplačevanja. Hranilnica Lon izračun kredita lahko pomaga potrošnikom razumeti, koliko bodo morali plačati nazaj in kakšni bodo mesečni obroki. Prav tako je treba paziti na morebitne dodatne stroške, kot so provizije in zavarovanja, ki lahko znatno vplivajo na končni znesek posojila.

Na mobilni banki ne bo nobenih dodatnih stroškov. V resnici boste o vseh transparentno obveščeni že skozi izračun kredita preden se boste lotili izpolnjevanja kreditne vloge. Ob tem imejte pri sebi osebni dokument in TR številko, kar je tudi vse kar boste potrebovali.

Hranilnica Lon izračun kredita lahko služi za primerjavo

Poleg vsega je treba pri pridobivanju posojila za potrošnike skrbno pretehtati svoje finančne zmožnosti in se izogibati prevelikim zadolžitvam, ki bi lahko povzročile težave pri odplačevanju. Hranilnica Lon izračun kredita lahko pomaga pri načrtovanju proračuna in določanju ustrezne višine posojila glede na individualne finančne okoliščine.

Tudi izračun na mobilni banki bo koristen, še posebej, če se odločite kredit najeti tam. Mobilna banka na mobilno bančnem področju sodi v vrh EU in svojim strankam nudi kredite pod enostavnimi pogoji (slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji, redni mesečni prihodki na TR). Dodajmo še, da ni treba postati komitent mobilne banke, da bi tam najeli kredit.

Hranilnica Lon izračun kredita

Pri izbiri ustreznega posojila je pomembno tudi preveriti ugled finančne institucije, pri kateri se namerava pridobiti kredit. Hranilnica je ena izmed številnih institucij, ki ponuja različne možnosti posojil za potrošnike, zato je smiselno preveriti njihovo ponudbo in se pozanimati o izkušnjah drugih strank. Hranilnica Lon izračun kredita, mobilna banka, NLB ali katera druga.

Povsem vseeno je, pomembno je le, da preverite različne ponudbe in se odločite za tisto, ki vam je najbližje. Za mobilno banko lahko rečemo, da res ne komplicira in tako ne zahteva od vas potrdila o zaposlitvi, kar pa je še bolj pomembno, ne preverja vaše kreditne sposobnosti.

Hranilnica Lon izračun kredita in pogodba

Na koncu je ključnega pomena, da se potrošniki pred podpisom pogodbe temeljito seznanijo s pogoji posojila, vključno z obrestnimi merami, stroški, roki odplačevanja in morebitnimi kaznimi za zamude pri plačilih. Hranilnica Lon izračun kredita je lahko koristno orodje pri tem, saj omogoča boljše razumevanje finančnih obveznosti in pravilno odločanje pri najemu posojila v težkih finančnih časih.

Vrnimo se malce še k mobilni banki. Tam kreditne pogodbe ni, kot tudi ne podpisa pri notarju. Ne boste pa potrebovali niti poroštva druge osebe ali zastavljati predmetov. Kredit bo urejen in izplačan v 24-ih urah, z denarjem pa lahko prosto razpolagate in ga porabite za karkoli.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje