Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitro posojilo

Hitro posojilo

Za hitro posojilo na splet

Ste se znašli v brezizhodni situaciji, ko vam na vrata trkajo upniki ali pa nujno potrebujete denar za kaj drugega? Potem bo najboljša rešitev hitro posojilo, ki ga lahko sedaj naročite kar preko spleta pri mobilni banki. Mobilna banka je seveda tista, ki pride k vam kar pomeni, da ne boste izgubljali dragocenega časa.

In kako je to sploh mogoče? Zato, ker se je banka, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU odločila svoje storitve hitrih kreditov ponuditi preko spleta. Brez izgube časa zaradi vožnje po mestu in stanja v vrsti pred okencem. In ne le to. Tudi nikamor drugam vam ne bo treba.

Zakaj je hitro posojilo najboljša rešitev?

Da je hitro posojilo najboljša rešitev še posebej kadar ga najamemo na spletu je jasno. Se sprašujete zakaj? V prvi vrsti zato, ker boste prihranili pri času, naročilo kredita pa je zelo enostavno in z njim opravijo tako mlajši kot starejši. Prav tako pa vam ne bo treba niti v službo po potrdilo o zaposlitvi ali k notarju.

Vse kar za naročilo kredita potrebujete je računalnik, tablica ali pametni telefon in dostop do spleta pri čemer pa so edini pogoji, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v SLoveniji ter, da na svoj bančni račun prejemate redna mesečna plačila. To je to!

Hitro posojilo ki mu ni para

Verjetno boste težko še kje našli hitro posojilo, ki bi se lahko merilo s tem pri mobilni banki. Le en klik na povezavo iz tega članka in že boste na spletni strani omenjene banke. Tam boste v nekaj klikih pripravili celo kreditni izračun in nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge.

Za izračun ne rabite nič drugega kot znesek kredita in pa število mesečnih obrokov. Hitri kredit na mobilni banki lahko odplačujete na do 12 mesecev. Ko boste enkrat zagledali izračun kredita imejte v mislih, da zajema tudi vse stroške. Gre namreč za zares transparentno storitev pri kateri od prvega koraka naprej veste pri čem ste.

Za hitro posojilo z malo papirji

Mobilna banka slovi kot ena redkih, ki ima tako zelo minimalne pogoje in za hitro posojilo zahteva tako malo dokumentacije. Zgolj številko osebnega računa in pa osebni dokument. To je vse kar boste potrebovali pri izpolnjevanju vloge za kredit. Dejansko imate že vse pri sebi kajneda? Do kredita vas loči le še nekaj minut.

Ker s postopkom opravite na daljavo boste lahko za posojilo zaprosili od koderkoli boste želeli. Tudi z avtobusa ali pa iz lokala. Kredit lahko pridobijo komitenti vseh bank četudi morda kje kakšen kredit že odplačujejo. Mobilna banka namreč ne preverja kreditne sposobnosti prosilcev. Tudi poroka ne rabite.

Najboljše hitro posojilo pri nas

Je to najboljše hitro posojilo pri nas? Povsem mogoče. Bistveno je, da gre za enostavno storitev, ki jo obožujejo številni. Ne glede na to za kaj potrebujete denar boste s kreditom lahko storili karkoli boste želeli. Denar bo na vaš račun nakazan navadno že po 15-ih minutah od trenutka, ko bo potrjena vaša vloga.

Odvisno od dneva ali ure pa lahko traja nekoliko dlje a nikdar več kot 24 ur. Ste navdušeni? Niste edini. Tisti, ki so svoj prvi kredit na mobilni banki že odplačali so naslednjega dobili še hitreje, ker so bili vpisani v bazo zaupanja vrednih strank in so lahko naročili nov kredit kar z SMS sporočilom.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje