Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski kredit

Gotovinski kredit

Ko je gotovinski kredit najboljša rešitev

Čeprav ljudje na posojila in zadolževanje gledamo nekoliko postrani pa situacija včasih od nas zahteva, da ukrepamo takoj ne glede na to kakšno je stanje na našem bančnem računu. Takrat se še kako prileže kak ugoden gotovinski kredit. Ampak kdaj sploh lahko rečemo, da gre za ugodno posojilo?

Vsekakor takrat, ko s takšnim kreditom rešimo svoje težave v pravem času in, ko nas ne stane preveč. A ugoden kredit je še mnogo več kot to. Velja poudariti, da pri izbiri banke ali poslovalnice vedno odigrajo ključno vlogo tudi pogoji. Ti so namreč lahko kar zahtevni in jim veliko ljudi ne more ugoditi.

Za gotovinski kredit brez težav

Če želite še danes najeti gotovinski kredit brez posebnih pogojev in malo dokumenti potem berite dalje. Razložili vam bomo namreč kako do denarja v le nekaj klikih kar od doma. To vam sedaj omogoča mobilna banka, ki svoje storitve hitrih kreditov nudi preko spleta in pri tem res ne komplicira.

Da ne komplicira pomeni, da od vas ne bodo zahtevali popolnoma nič drugega kot osnovo. In ta osnova je slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in pa redni mesečni dohodki. Enostavno kajne? Torej pri naročilu kredita potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa. Pred vami je noro enostavno naročilo kredita.

Po gotovinski kredit kar na splet

Mobilna banka ne bi bila med najboljšimi tovrstnimi bankami v EU, če ne bi svoje storitve pripeljala naravnost v vaš dom. V roke vzemite svoj pametni telefon ali pa sedite za računalnik in naročite svoj gotovinski kredit. Seveda lahko uporabite tudi tablico z dostopom do spleta. Ste pripravljeni?

Najprej obiščite spletno stran omenjene banke. Do nje pridete tudi, če kliknete na povezavo v tem članku. Ko boste enkrat tam preverite njihovo ponudbo in najprej uporabite kreditni kalkulator. Vanj vnesite znesek kredita in izberite do 12 mesečnih obrokov s čimer boste prišli do zelo transparentnega izračuna kredita. V njem bodo namreč zajeti tudi vsi stroški.

Hiter gotovinski kredit

Za hiter gotovinski kredit velja kredit, ki je rešen v enem dnevu. In v mobilni banki to zagotovo bo. Pa, če se ustavimo povsem na začetku. Sedite doma na kavču, v roki imate pametni telefon, v žepu pa osebni dokument in bančno kartico. Torej vse potrebno za najem kredita.

Potem obiščete spletno mobilno banko v nekaj klikih opravite izračun kredita in v naslednjih minutah izpolnite vlogo za kredit ter jo oddate. Samo počakate še na odobritev in kmalu je denar že nakazan. Največkrat bo to že po 15-ih minutah od potrditve ali najkasneje v roku 24-ih ur. Bi šlo kje še hitreje?

Enostaven gotovinski kredit

Bistvo, ki šteje, ko najemamo gotovinski kredit je, da je enostaven. In ta na mobilni banki zagotovo je saj od vas ne zahteva potrdila o zaposlitvi, obiska notarja ali pa denimo iskanje poroka in zastavljanje vrednejših predmetov. Kredit boste prejeli, če boste izpolnjevali osnovne pogoje, ki smo jih našteli zgoraj.

Denar boste lahko potrošili za karkoli, ker ne gre za namenski kredit pač pa lahko plačate ali kupite karkoli želite. In še nekaj. Pred odobritvijo mobilna banka ne bo preverila vaše kreditne sposobnosti prav tako pa je popolnoma vseeno na kateri banki imate odprt račun in ali morda že kak kredit odplačujete.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje