Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit

Hitri kredit

Hitri kredit hitra rešitev

Svet se lahko v trenutku podre, ko nam zmanjka denarja za najnujnejše ali pa, ko je treba denimo prenoviti dom, servisirati avto, račun na banki pa je prazen. Takrat nam še kako lahko pomaga kak hitri kredit za katerega pa si želimo, da bi bil enostaven in dosegljiv brez kakšnih posebnih pogojev.

Ravno preštevilni pogoji in kup dokumentacije največkrat povzročijo slabo voljo pri potrošniku, ki hitro potrebuje denar. K sreči vam ne bo več treba na banko in iskat dokumentacijo v službo in drugam. Zdaj greste po kredit lahko kar na splet kjer vas 24 ur na dan pričakuje mobilna banka.

Po hitri kredit na splet

Da bi danes dobili hitri kredit nam ni treba več sesti v avto, iskati parkirišče in stati v vrsti. Takšen kredit najamemo kar iz udobja lastnega doma ali pa od koderkoli drugje saj za najem potrebujemo le napravo z dostopom do spleta. Torej, računalnik, prenosnik, tablico ali pa kar pametni telefon.

Ker mobilna banka ne zahteva nobene posebne dokumentacije bosta dovolj že osebni dokument in številka bančnega računa. Pogoj je le, da ste državljan Republike Slovenije, imate tukaj prijavljen stalni naslov in, da na tekoči račun prejemate redne mesečne prihodke. Brez potrdila o zaposlitvi in brez notrarske overitve ter poroka in zastavitve.

Najhitrejši hitri kredit

Hitri kredit, ki ga najamete preko spleta je verjetno najhitrejši kar jih je. Če k temu dodamo še dejstvo, da ni potrebno hoditi nikamor ali nabirati kaj dosti papirjev je hitro jasno, da boste vse potrebno uredili v le nekaj minutah. Iz službe, od doma z avtobusa od kjerkoli.

Potreben bo le en obisk banke in sicer tisti preko spleta. Ko boste enkrat na nihovi spletni strani bo čas za uporabo kreditnega kalkulatorja. Z njim si boste namreč izračunali svoj kredit tako, da boste vnesli želen znesek, izbrali do 12 mesečnih obrokov in že boste lahko preverili izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške.

Hitri kredit brez skritih pasti

Pri posojilih je tako, da se vedno bojimo kakšnega drobnega tiska in pasti, ki na nas čakajo tam. Pri mobilni banki vas čaka hitri kredit, ki ne skriva nobenih pasti. Postopek je enostaven in zelo transparenten. Od samega začetka boste imeli pred seboj vse potrebne podatke zato je strah popolnoma nepotreben.

Pri izpolnjevanju kreditne vloge bodite natančni in pozorni, da boste vnesli pravilne podatke. Le tako se boste lahko namreč hitro razveselili denarja na vašem računu. Nakazilo mobilna banka navadno opravi že po 15-ih minutah od potrjene vloge, lahko pa odvisno od primera do primera traja do 24 ur. Vseeno hitro!

Ko hitri kredit ni noben problem

Da omenjen hitri kredit ne bo problem priča tudi dejstvo, da pred odobritvijo ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. To pomeni, da ne bo prišlo do vpogleda v vaš Sisbon. Poleg tega pa dodajmo še, da boste lahko z denarjem prosto razpolagali in kupili ali plačali karkoli si boste želeli.

Bi šli radi v neke daljne kraje, morda kupili nov motor ali računalnik? Sedaj je to mogoče in nakup boste lahko opravili že zelo kmalu. Banka, ki na svojem področju sodi v sam vrh EU ve kako razveseliti svoje stranke. Za najem kredita ne rabite postati komitent banke vseeno pa je tudi, če kakšen kredit že imate.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje