Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Intesa sanpaolo kredit

Intesa sanpaolo kredit

Intesa sanpaolo kredit

Intesa Sanpaolo kredit je lahko namenjen različnim potrebam, od osebne uporabe do financiranja poslovnih projektov. Krediti so finančni produkti, ki omogočajo posameznikom in podjetjem, da si izposodijo denar za različne namene, kot so nakup nepremičnin, avtomobilov, izobraževanje ali pokritje drugih stroškov.

Pri najemu kredita je ključnega pomena razumeti različne vrste kreditov, kot so osebni krediti, hipotekarni krediti, študentski krediti in poslovni krediti. Vsak tip kredita ima svoje pogoje in namen. Še en kredit, ki je zelo zanimiv se imenuje hitri kredit na mobilni banki. V celoti urejen na spletu je vsekakor hiter in predvsem enostaven brez nepotrebnega kompliciranja z različnimi pogoji.

Intesa sanpaolo kredit in drugi

Za najem kredita je običajno potrebno izpolniti nekaj osnovnih pogojev. Intesa Sanpaolo kredit ponuja fleksibilne možnosti glede zavarovanja in odplačevanja, kar omogoča večjo dostopnost kredita za različne stranke. Mobilna banka pogojuje denimo samo državljanstvo Slovenije, stalni naslov v Sloveniji in redne mesečne prihodke.

Banke običajno zahtevajo, da ima kreditojemalec redne prihodke, pozitivno kreditno zgodovino in dovolj visoko kreditno sposobnost, da lahko redno odplačuje obroke. Poleg tega je pri hipotekarnih kreditih pogosto potrebno zavarovanje s premoženjem. Na mobilni banki vaše kreditne zgodovine ne bodo preverjali kot ne bodo zahtevali niti potrdila o zaposlitvi, notarskega overjanja, poroštva druge osebe ali zastavitve vrednejših predmetov.

Je Intesa sanpaolo kredit dober?

Razlikovanje med dobrim in slabim kreditom je ključnega pomena za finančno zdravje posameznika. Dober kredit ima ugodno obrestno mero, primerne pogoje odplačevanja in minimalne stroške. Slab kredit pa lahko vsebuje visoke obrestne mere, nejasne pogoje in dodatne stroške, ki lahko otežijo odplačevanje. Intesa Sanpaolo kredit je zasnovan tako, da ponuja pregledne in konkurenčne pogoje, kar pomaga kreditojemalcem sprejeti informirano odločitev.

Prav tako transparenten je hitri kredit na mobilni banki, ki je v resnici urejen v le nekaj klikih in minutah preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. Za transparentnost poskrbi kreditni kalkulator s katerim si boste pripravili kompleten izračun kredita z vsemi stroški vred.

Intesa sanpaolo kredit ali mobilna banka?

Pri primerjanju kreditov je pomembno uporabiti različne vire informacij in orodja, kot so spletni kreditni kalkulatorji, ki pomagajo izračunati mesečne obroke in celotne stroške kredita. Prav tako je priporočljivo prebrati mnenja drugih strank in se posvetovati s finančnimi svetovalci. Intesa Sanpaolo kredit omogoča enostavne in transparentne izračune.

To seveda pomaga kreditojemalcem pri primerjanju in izbiri najboljše možnosti. Primerjate pa lahko tudi mobilno banko in njen hitri kredit ter se na koncu odločite za tistega, ki vam najbolj ustreza. Na mobilni banki ne bo nobenih komplikacij, denar boste prejeli nakazan v 24-ih urah od odobritve, porabili pa ga boste lahko skladno s svojimi željami za karkoli.

Intesa sanpaolo kredit

Eden od ključnih korakov pri najemu kredita je skrbno preučiti vse pogoje in razumeti svoje finančne zmožnosti. Pomembno je vedeti, kolikšen del dohodka bo šel za odplačevanje kredita in kako bo to vplivalo na preostale finančne obveznosti. Intesa Sanpaolo kredit ponuja prilagodljive možnosti.

Te omogočajo prilagoditev kreditnih pogojev glede na individualne potrebe in zmožnosti, kar je ključno za odgovorno finančno načrtovanje. Kot rečeno pa na mobilni banki o tem ne boste rabili niti razmišljati, saj je kredit ne namenski in na voljo z odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov. Novega TR ne rabite, pri izpolnjevanju vloge pa potrebujete samo osebni dokument in številko TR.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje