Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Leasing ali kredit

Leasing ali kredit

Leasing ali kredit?

Pri nakupu poslovnih vozil se lahko odločite za leasing ali kredit glede na vaše finančne potrebe. Leasing je lahko bolj primeren, če želite ohraniti likvidnost podjetja, saj običajno zahteva manjši vložek kapitala na začetku in nudi možnost odkupa vozil ob koncu leasinga. Kredit pa je smiseln, če želite postati lastnik vozila takoj in imeti možnost dolgoročnega lastništva po odplačilu.

Potrebujete nekaj gotovine za prosto razpolago? Potem si lahko pomagate s hitrim kreditom pri mobilni banki, ki vam nudi storitev preko spleta. To pomeni, da banke v nobenem trenutku ne boste fizično obiskali. Samo s pomočjo naprave kot je računalnik, tablica ali pametni telefon.

Leasing ali kredit za podjetja

Potrebujete Leasing ali kredit za podjetje? Pri financiranju opreme za podjetja je pomembno upoštevati specifične potrebe in finančno zmogljivost podjetja. Leasing je lahko ugoden, če želite izkoristiti davčne olajšave, saj običajno omogoča mesečne plačilne načrte, medtem ko kredit nudi možnost lastništva opreme takoj po poplačilu.

Kredit na mobilni banki je ne namenski kar pa pomeni, da ga lahko porabite za karkoli in vam ni treba opravičevati namena porabe s potrdili o plačilu ali z računi. Ob tem pa ta kredit lahko naročijo vsi slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki na svoj bančni račun katere koli banke.

Leasing ali kredit za nepremičnine

Leasing ali kredit v primeru nepremičninskega financiranja je izbira med obema odvisna od vaših dolgoročnih ciljev in finančnega načrta. Leasing je primeren za kratkoročno rabo prostorov ali opreme, medtem ko je hipotekarni kredit bolj primeren za dolgoročne naložbe v nepremičnine, saj omogoča lastništvo in izkoristek potencialne vrednosti nepremičnine.

Če se odločite najeti hitri kredit na mobilni banki povejmo, da ne boste potrebovali kaj veliko dokumentacije. Le en osebni dokument in pa številko bančnega računa, kar imate verjetno že pri sebi. Kredit boste uredili v le nekaj minutah na spletu, denar pa prejeli navadno že 15 minut po potrjeni vlogi za kredit.

Leasing ali kredit za potrošnike

V potrošniških situacijah, kot so nakupi avtomobilov ali elektronike, je odločitev za leasing ali kredit odvisna od vaših finančnih ciljev in preferenc. Leasing vam omogoča, da odkupite vašo opremo ob koncu leasinga, medtem ko kredit ponuja možnost lastništva in zmanjšanja dolgoročnih stroškov. Prav tako pred najemom leasinga preverite vse pogoje.

Kar se pogojev na mobilni banki tiče, pa so ti sila enostavni, kot smo našteli že zgoraj. Ob tem velja omeniti še, da ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, pred samo odobritvijo kredita pa vam na banki ne bodo preverjali niti kreditne sposobnosti. Ker ni kreditne pogodbe seveda ne boste rabili niti notarja.

Leasing ali kredit primerjave

Za leasing ali kredit pri financiranju razvojnih projektov ali investicij v poslovanje je ključno upoštevati kratkoročne in dolgoročne finančne izide. Leasing vam lahko ponudi fleksibilnost pri izračunu mesečnih stroškov, medtem ko kredit omogoča dolgoročno financiranje z manj stroški in omejitvami v primerjavi z leasingom. Pred končno odločitvijo opravite tudi nekaj primerjav.

V ta namen lahko na mobilni banki izdelate kreditni izračun pri čemer v kreditni kalkulator na strani banke vpišete znesek kredita in izberete do 12 mesečnih obrokov. Kredit je povsem transparenten in ponudi tudi informacije o vseh stroških, zato bo takšna primerjava z drugimi krediti nadvse enostavna in v veliko pomoč.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje