Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Premostitveni kredit

Premostitveni kredit

Kaj je premostitveni kredit?

Premostitveni kredit je kratkoročni kredit, ki je namenjen premostitvi finančne vrzeli med nakupom nove nepremičnine in prodajo obstoječe nepremičnine. Gre za začasno finančno rešitev, ki omogoča kupcem pridobitev potrebnih sredstev za nakup novega doma, preden uspejo prodati svojo trenutno nepremičnino.

Za rešitev trenutnih finančnih težav lahko uporabite tudi kak hitri kredit. Enega najhitrejših in najbolj enostavnih najdemo kar na spletu in sicer pri mobilni banki, ki kreditojemalcem nudi posojilo pod enostavnimi pogoji. Potrebno je le državljanstvo Slovenije, stalno prebivališče, ki je prijavljeno v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki. Dejansko ne potrebujete nič drugega, kredit pa je urejen v le nekaj kratkih minutah.

Kako deluje premostitveni kredit?

Premostitveni kredit deluje tako, da banka ali finančna institucija odobri kredit, ki je običajno zavarovan z obstoječo nepremičnino, ki jo poskuša lastnik prodati. Kredit se odplača, ko je obstoječa nepremičnina prodana in so na voljo sredstva za poplačilo dolga.

Ta vrsta kredita ima običajno višje obrestne mere in krajši rok odplačevanja v primerjavi z običajnimi stanovanjskimi krediti, saj je namenjen le za kratkoročno financiranje. Na mobilni banki lahko kredit za rešitev svojih težav najamete v nekaj klikih preko spleta ob pomoči računalnika, tablice ali pametnega telefona. Obisk banke tako ne bo potreben kot tudi ne obisk notarja. Povejmo še nekaj dobrih novic.

Za koga je premostitveni kredit?

Premostitveni kredit je odlična izbira za kupce, ki so našli svojo sanjsko nepremičnino, vendar še niso uspeli prodati svoje trenutne nepremičnine. Omogoča jim, da se izognejo zamudi pri nakupu novega doma in izkoristijo priložnost, ki bi jo sicer lahko zamudili. Primeren je za tiste, ki želijo hitro zaključiti prodajo svoje obstoječe nepremičnine, morda zaradi selitve, nujnih osebnih okoliščin ali drugih razlogov, ki zahtevajo hitro ukrepanje.

Hitro pa do denarja pridete tudi na mobilni banki. Kredit je izplačan v roku 24-ih ur po potrdivi vloge za kredit, največkrat že po 15-ih minutah. Od dokumentov ne potrebujete kaj drugega kot običajen osebni dokument in številko bančnega računa, ki je lahko odprt na kateri koli banki.

Kaj rabim za premostitveni kredit?

Ker premostitveni kredit običajno zahteva redna mesečna plačila do prodaje obstoječe nepremičnine, je primeren za posameznike ali družine z zanesljivimi in stabilnimi dohodki, ki lahko pokrijejo dodatne stroške kredita v kratkem obdobju. Pri vsakem kreditu pa je treba biti nekoliko pazljiv in preveriti svoje finančne zmožnosti.

Na mobilni banki lahko najamete posojilo na do 12 obrokov pri čemer si izračun kredita naredite kar na strani banke, kjer v kreditni kalkulator vpišete znesek in št. obrokov. Nato le še preverite vse zneske med katerimi bodo tudi zajeti stroški. Transparentno in brez kakšnega drobnega tiska, denar pa vam je na razpolago za karkoli.

Obresti za premostitveni kredit

Premostitveni kredit pogosto vključuje višje obrestne mere in dodatne stroške, zato so primernejši za ljudi, ki imajo določene kapitalske rezerve ali dodatna sredstva, s katerimi lahko pokrijejo morebitne stroške, dokler se ne zaključi prodaja nepremičnine. Smiselno ga je uporabiti le, če obstaja velika verjetnost, da bo obstoječa nepremičnina hitro prodana, ter če so finančni pogoji jasno razumljeni in sprejemljivi za kreditojemalca.

Na mobilni banki boste prišli do posojila ob znanih stroških obenem pa celo brez preverjanja kreditne zgodovine, kar pomeni, da nihče ne bo vpogledoval v vaš Sisbon profil. Prav tako ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi ali kakšnih drugih papirjev.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje