Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Delavska hranilnica krediti

Delavska hranilnica krediti

Delavska hranilnica krediti

Delavska hranilnica krediti ponujajo širok spekter finančnih rešitev, ki ustrezajo različnim potrebam posameznikov. Med njimi najdemo osebne kredite, namenjene kritju vsakodnevnih stroškov, pa tudi posebne namenske kredite za večje nakupe, kot so nakup avtomobila ali prenova doma. Hranilnica se trudi svojim komitentom zagotoviti ugodne pogoje in fleksibilne možnosti odplačevanja, kar je ključnega pomena za mnoge ljudi, ki iščejo zanesljive finančne storitve.

Tudi druge banke in posojilnice v Sloveniji pa imajo svoje adute. Tako na mobilni banki do posojila pridejo vsi Slovenci, ki imajo stalne prihodke na TR in imajo prijavljen stalni naslov v Sloveniji. To pomeni, da gre za zelo enostavne pogoje.

Delavska hranilnica krediti na hitro

Delavska hranilnica krediti so dostopni posameznikom z rednimi prihodki, ki izpolnjujejo pogoje kreditne sposobnosti. To vključuje tako zaposlene kot upokojence, saj hranilnica nudi prilagodljive rešitve za različne življenjske situacije. Poudarek je na hitri obravnavi vlog in transparentnosti pogojev, kar omogoča strankam, da se informirano odločijo za najbolj primerno vrsto kredita.

Na mobilni banki že poznate edine 3 pogoje, dodajmo pa še, da od papirjev ne rabite drugega kot le osebni dokument in TR številko kamor prejemate prihodke. Račun imate lahko odprt kjerkoli in vam novega na mobilni banki ne bo treba odpreti. Še več, do kredita pridete celo brez potrdila o zaposlitvi.

Delavska hranilnica krediti imajo konkurenco

Delavska hranilnica krediti so le ena izmed številnih ponudb na slovenskem finančnem trgu. Hranilnica konkurenčnost dosega z ugodnimi obrestnimi merami in različnimi dodatnimi ugodnostmi za svoje komitente. Kljub široki ponudbi kreditov na trgu se Delavska hranilnica osredotoča na zagotavljanje osebnega pristopa in kakovostne storitve, kar jo razlikuje od drugih finančnih institucij.

A na drugi strani lahko rečemo, da je mobilna banka s svojo ponudbo hitrih kreditov prav posebna. Za kredit vam ni treba na banko, ampak sedete k računalniku ali pa v roke vzamete tablico oziroma pametni telefon. Vse potrebno nato naredite preko spleta, opravite izračun in seveda tudi naročite kredit.

Delavska hranilnica krediti tudi na spletu

Poleg klasičnih kreditov so Delavska hranilnica krediti na voljo tudi v obliki spletnih posojil. Ta možnost je posebej priročna za stranke, ki želijo hitro in enostavno pridobiti potrebna sredstva brez obiska poslovalnice. Spletna posojila omogočajo enostavno oddajo vloge in hitrejšo obdelavo, kar je v sodobnem času, ko je hitrost ključnega pomena, zelo pomembno.

Pri spletni mobilni banki, ki se od drugih precej razlikuje pa je to edina pot. Torej, hitro in enostavno preko spleta brez nepotrebnega kompliciranja, poti na banko in stanja v vrsti pred bančnim okencem. Kreditni kalkulator na spletni strani vam ponudi izračun po vpisu zneska in števila obrokov (do 12).

Komu so namenjeni Delavska hranilnica krediti?

Delavska hranilnica krediti so namenjeni širokemu krogu ljudi, ki potrebujejo finančno podporo za različne namene. Ne glede na to, ali gre za nakup nepremičnine, avtomobila ali pokritje drugih večjih stroškov, hranilnica ponuja prilagojene rešitve, ki ustrezajo potrebam posameznikov. Z raznoliko ponudbo in prilagodljivimi pogoji odplačevanja se Delavska hranilnica trudi zagotoviti, da so njihovi krediti dostopni in uporabni za čim več ljudi.

Tudi hitri kredit na mobilni banki je na voljo za kar koli. Lahko tudi za poplačilo starih obveznosti. Brez notarja, poroka ali zastavitve in brez drugih komplikacij ali skritih stroškov. Storitev je transparentna, vsi podatki pa na voljo že v samem izračunu.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje