Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Hitri kredit takoj

Hitri kredit takoj

Hitri kredit takoj

Hitri kredit takoj je oblika posojila, ki je namenjena hitri in enostavni pridobitvi sredstev brez dolgotrajnih postopkov. Ta vrsta kredita je idealna za tiste, ki potrebujejo takojšen dostop do denarja zaradi nepredvidenih finančnih situacij ali nujnih stroškov. Postopek pridobivanja hitrega kredita je običajno zelo poenostavljen.

Tako lahko vključuje minimalno dokumentacijo, s čimer se zagotovi hitra obdelava vloge in izplačilo sredstev. Definitivno pa med hitre kredite spada kredit na mobilni banki, ki vam svojo storitev ponuja na spletu, torej obisk v fizični obliki banke odpade. Poleg tega pa so tudi pogoji nadvse enostavni, enako kot tudi postopek najema posojila, ki je izplačan v 24-ih urah.

Kako prepoznati hitri kredit takoj

Hitri kredit takoj prepoznate po njegovi enostavni in hitri pridobitvi, pogosto brez potrebe po obsežnem preverjanju kreditne sposobnosti ali zavarovanju. Te kredite ponujajo tako tradicionalne banke kot tudi številne posojilnice in finančne institucije, ki so specializirane za kratkoročna posojila.

Običajno imajo ti krediti višje obrestne mere kot standardni krediti, kar je cena za hitro dostopnost sredstev. Pomembno je preučiti pogoje in preveriti skrite stroške, da se izognete neprijetnim presenečenjem. Na mobilni banki vas pred tem obvaruje kreditni kalkulator z izračunom kredita, ki vam prikaže vse stroške in druge zneske kredita. Vse o pogojih si preberete na spletni strani te mobilne banke.

Najboljši hitri kredit takoj

Pri odločitvi za hitri kredit takoj je pomembno, da natančno ocenite svoje finančne potrebe in sposobnosti odplačevanja. Ker so obrestne mere pri teh kreditih pogosto višje, je smiselno kredite uporabljati le za kratkoročne potrebe in v nujnih primerih. Če potrebujete večja sredstva ali daljše obdobje odplačevanja, je bolje razmisliti o drugih vrstah kreditov z ugodnejšimi pogoji.

Pravi hitri kredit bi moral biti kratkoročna rešitev za nujne finančne potrebe. Kredit na do 12 mesečnih obrokov kakršnega dobite na mobilni banki ob zgolj treh izpolnjenih pogojih je takšen kredit. Namenite ga lahko za kar želite, potrebujete pa slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa redne prihodke na TR.

Spletni hitri kredit takoj

Najeti hitri kredit takoj je mogoče pri različnih finančnih institucijah, vključno z bankami, posojilnicami in drugimi spletnimi platformami za posojila. Spletne platforme so postale zelo priljubljene zaradi njihove enostavnosti in hitrosti. Večina teh platform omogoča, da oddate vlogo in pridobite odobritev ter izplačilo sredstev v nekaj urah.

Prav tako lahko obiščete poslovalnice bank ali posojilnic, kjer vam lahko svetovalci pomagajo pri hitri obdelavi vloge. Mobilno banko obiščete s pomočjo tablice, računalnika ali pametnega telefona brez osebnega obiska banke. Pri izpolnjevanju vlog za kredit ne rabite veliko, samo osebni dokument in številko bančnega računa, ki je lahko odprt pri kateri koli banki.

Po hitri kredit takoj

Hitri kredit takoj lahko primerjamo med seboj z drugimi, za kar je koristno uporabiti spletne primerjalnike in orodja za oceno kreditov. Pri primerjavi bodite pozorni na efektivno obrestno mero (EOM), ki vključuje vse stroške povezane s kreditom, ter na pogoje odplačevanja. Upoštevajte tudi dodatne stroške, kot so provizije za obdelavo vloge ali morebitne kazni za predčasno odplačilo.

Skrbno preučite vse možnosti in izberite kredit, ki vam ponuja najboljše pogoje glede na vaše trenutne finančne potrebe in zmožnosti. Pri mobilni banki, ki sodi med najboljše v EU ste lahko povsem brezskrbni, saj je postopek pregleden in pošten, pogoji pa se ne spreminjajo.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje