Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Unikredit bank

Unikredit bank

Unikredit bank in druge banke

Krediti so danes izjemno priljubljeni zaradi svoje sposobnosti, da omogočijo takojšen dostop do finančnih sredstev, ki jih posamezniki in podjetja potrebujejo za različne namene. Ne glede na to, ali gre za nakup nepremičnine, financiranje izobraževanja, nakup avtomobila ali premostitev finančne vrzeli, krediti nudijo rešitve, ki bi jih sicer težko dosegli z lastnimi prihranki.

Banke, kot je Unikredit bank, ponujajo različne vrste kreditov z različnimi pogoji, kar omogoča strankam, da najdejo najboljšo možnost glede na svoje finančne potrebe in zmožnosti. Tudi mobilna banka je ena izmed zelo zanimivih izbir o kateri nekaj več v nadaljevanju. Omenimo pa, da gre za spletno mobilno banko.

Unikredit bank in dostopnost

Eden od razlogov za priljubljenost kreditov je tudi konkurenčnost na finančnem trgu, ki vodi do izboljšanih pogojev za stranke. Banke, kot je Unikredit bank, se trudijo privabiti nove komitente z ugodnimi obrestnimi merami, fleksibilnimi roki odplačevanja in dodatnimi ugodnostmi, kot so nižje provizije in enostavni postopki odobritve.

Ta konkurenčnost omogoča strankam, da izbirajo med različnimi ponudbami in najdejo tisto, ki jim najbolj ustreza. Mobilna banka se na tem področju izkaže kot zelo dostopna, saj jo obiščemo preko spleta, od nas zahteva le slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redne prihodke na TR, od dokumentov pa le osebnega in številko bančnega računa.

Unikredit bank in primerjave

Izbira najboljšega kredita zahteva premišljen pristop in temeljito raziskavo. Pomembno je primerjati različne ponudbe glede na obrestne mere, dodatne stroške in pogoje odplačevanja. Banke, kot je Unikredit bank, pogosto ponujajo spletne orodja in svetovalce, ki lahko pomagajo pri primerjavi kreditov in izbiri najprimernejše možnosti.

Uporaba teh virov lahko bistveno olajša postopek in zagotovi, da se odločite za najbolj ugoden kredit. Na mobilni banki imate v namen primerjave kreditni kalkulator v katerega vnesete znesek, izberete do 12 mesečnih obrokov in že lahko preverite koliko vas bo kredit stal, saj bodo v izračunu navedeni tudi vsi stroški, transparentno, brez skrivalnic z drobnim tiskom.

Je Unikredit bank prezahtevna?

Pri izbiri kredita je ključnega pomena tudi razumevanje lastnih finančnih zmožnosti in potreb. Krediti morajo biti prilagojeni vašim prihodkom in sposobnosti odplačevanja, da ne povzročijo dodatnega finančnega stresa. Banke, kot je Unikredit bank, ponujajo svetovalne storitve, ki vam lahko pomagajo oceniti vašo kreditno sposobnost in izbrati kredit, ki bo najbolj ustrezal vašim finančnim ciljem in zmožnostim.

Na drugi strani pa na mobilni banki do kredita pridete tudi kadar morda enega že odplačujete kje drugje, denar pa lahko namenite za praktično karkoli. Kredit je namreč ne namenski, kratko ročni in enostaven za realizacijo. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja, poroka in zastavitve.

Unikredit bank in papirji

Nazadnje, pomembno je, da pred sklenitvijo kredita preučite vse pogoje in se prepričate, da popolnoma razumete vse vidike posojilne pogodbe. Banke, kot je Unikredit bank, zagotavljajo transparentnost in jasnost pogojev, kar omogoča strankam, da sprejmejo informirane odločitve. Skrbna preučitev vseh možnosti in posvetovanje s strokovnjaki vam bo pomagalo izbrati najboljši kredit, ki bo ustrezal vašim potrebam in finančni situaciji.

Tudi mobilna banka je popolnoma transparentna in od vas ne zahteva veliko papirjev ali pogojev. Ob tem pa je vsekakor treba dodati, da ne preverjajo vaše kreditne sposobnosti z vpogledom v Sisbon, kar še dodatno olajša pridobitev kredita v 24-ih urah ali prej.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje