Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Kreditna banka maribor

Kreditna banka maribor

Kreditna banka Maribor

Kreditna banka Maribor je le ena izmed številnih bank, ki ponujajo posojila za navadne potrošnike z osnovnim dohodkom. Posojila za potrošnike so običajno namenjena financiranju različnih potreb, kot so nakup avtomobila, prenova doma, izobraževanje ali pokrivanje nepredvidenih stroškov. Pri iskanju posojila je ključno, da se informirate o različnih ponudbah in pogojih, ki jih ponujajo različne banke, da boste lahko našli najugodnejšo možnost glede na vaše finančne zmožnosti in potrebe.

Potrebujete nekaj tisočakov na hitro? Potem se ozrite proti mobilni banki, ki je za vas na spletu pripravila hitri kredit po vaši meri. Za najem tega posojila ne boste hodili nikamor, ampak zgolj sedli za računalnik ali vzeli v roke pametni telefon oziroma tablični računalnik.

Kreditna banka Maribor za potrošnike

Kreditna banka Maribor ponuja posojila, ki so dostopna tudi potrošnikom z osnovnim dohodkom, če izpolnjujejo določene pogoje. Postopek pridobitve posojila se običajno začne s pripravo potrebne dokumentacije, kot so dokazila o dohodkih, zaposlitveni status in morebitne druge finančne obveznosti. Banke bodo na podlagi teh informacij ocenile vašo kreditno sposobnost in vam ponudile pogoje posojila, ki se lahko razlikujejo glede na vašo finančno stabilnost in kreditno zgodovino.

Za kredit na mobilni banki na drugi strani ne potrebujete drugega kot osebni dokument in številko TR ob predpostavki, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Celo brez potrdila o zaposlitvi in brez notarja.

Kreditna banka Maribor in pogoji

Kreditna banka Maribor, kot tudi druge banke, ocenjuje kreditno sposobnost potrošnikov pred odobritvijo posojila. Za navadne potrošnike z osnovnim dohodkom je pomembno, da se zavedajo svojih finančnih zmožnosti in omejitev. Pri najemanju posojila je priporočljivo, da preverite, kakšen mesečni obrok si lahko privoščite brez prekomernega obremenjevanja vašega proračuna. S tem boste zagotovili, da boste lahko redno odplačevali posojilo brez nepotrebnega finančnega stresa.

Če se odločite za posojilo preko spleta na mobilni banki, ki sodi med najboljše tovrstne v EU, vam ne bodo preverjali niti kreditne sposobnosti, prav tako ne boste potrebovali poroka ali zastavitve. Zelo ne kompliciran kredit, ki ga lahko potrošite po svojih željah in potrebah.

Kreditna banka Maribor ročnost in stroški

Kreditna banka Maribor je med mnogimi bankami, ki ponujajo različne vrste posojil za potrošnike. Poleg običajnih potrošniških posojil so na voljo tudi namenski krediti, kot so stanovanjski krediti, avtomobilski krediti in osebna posojila. Vsaka vrsta posojila ima svoje specifične pogoje in namen, zato je pomembno, da izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Pred odločitvijo za najem posojila je dobro primerjati različne ponudbe in preveriti obrestne mere, ročnost posojila in morebitne dodatne stroške. Pri mobilni banki boste denimo za vse stroške izvedeli na njihovi spletni strani z uporabo kreditnega kalkulatorja, ki vam bo od znesku kredita in številu obrokov pripravil kompleten izračun, vred s stroški.

Kreditna banka Maribor preko spleta

Kreditna banka Maribor ponuja posojila, ki so lahko dostopna tudi prek spleta, kar poenostavi postopek pridobitve posojila za potrošnike. Spletne aplikacije za posojila omogočajo, da hitro in enostavno oddate svojo vlogo ter prejmete odobritev in pogoje posojila v kratkem času. Pomembno je, da pri uporabi spletnih storitev zagotovite varnost svojih osebnih podatkov in se izognete nepreverjenim ponudbam.

S tem boste lahko varno in učinkovito pridobili potrebna sredstva za svoje finančne potrebe. Preko spleta pa do kredita tudi na mobilni banki, brez komplikacij in z osnovno dokumentacijo. Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov in je ne namenski ter na voljo za prosto uporabo.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje