Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Kredit v avstriji

Kredit v avstriji

Kredit v Avstriji

Kredit v Avstriji je ena izmed številnih možnosti, ki so na voljo potrošnikom z rednim dohodkom, tako pri nas kot v tujini. Danes imajo potrošniki veliko izbire, ko gre za najem posojila, saj se ponudbe razlikujejo glede na pogoje, obrestne mere in druge pomembne dejavnike. Pomembno je, da vsak posameznik z rednim dohodkom natančno pretehta različne opcije in izbere tisto, ki najbolj ustreza njegovim potrebam.

Ena izmed možnosti, ko gre za najem posojila, tiči v mobilni banki, ki je na voljo Slovenkam in Slovencem z rednimi mesečnimi prilivi na TR in s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji. V nadaljevanju sledi več informacij na to temo.

Kredit v Avstriji ali pri nas?

Ko razmišljate o najemu posojila, je kredit v Avstriji ena od možnosti, ki jo je vredno upoštevati. Mnogi potrošniki se odločajo za posojila v tujini zaradi ugodnih pogojev, ki jih morda ne najdejo doma. Vendar pa je ključno, da se pred odločitvijo temeljito seznanite s pogoji in zahtevami, ki jih takšno posojilo prinaša, ter primerjate različne ponudbe na trgu.

Lahko pa zelo enostavno in nadvse hitro do kredita pridete tudi pri nas. Mobilna banka ima za vas nepremagljivo ponudbo hitrih kreditov z zelo malo dokumentacije in pogoji. Pogoje smo predstavili že malce višje v članku, povejmo le še, da obisk banke ne bo potreben. Kredit boste najeli preko spleta.

Je kredit v Avstriji boljši?

Pri iskanju najboljše možnosti za posojilo, kredit v Avstriji predstavlja zanimivo alternativo domačim ponudbam. Za potrošnike z rednim dohodkom je pomembno, da raziščejo vse možnosti, tako domače kot tuje, saj se pogoji lahko zelo razlikujejo. Včasih so posojila v tujini bolj ugodna, vendar je treba upoštevati tudi dodatne stroške, ki jih lahko prinaša najem posojila v drugi državi.

Če pogledamo na mobilno banko hitro opazimo, da gre za zelo enostaven postopek, kredit pa je zelo dosegljiv. Celo brez notarske overitve, brez potrdila o zaposlitvi in brez preverjanja kreditne sposobnosti. Slednje pa pomeni, da je povsem vseeno, če kredit že imate kje drugje.

Kredit v Avstriji in fleksibilnost

Kredit v Avstriji je le ena izmed mnogih možnosti, ki so na voljo potrošnikom, ki iščejo finančne rešitve. Poleg domačih bank je pomembno razmisliti tudi o ponudbah v tujini, še posebej če so pogoji boljši ali če je potrebna večja fleksibilnost. Ključnega pomena je, da potrošniki z rednim dohodkom skrbno primerjajo različne ponudbe in se odločijo za tisto, ki bo najbolj ugodno in varno za njihovo finančno situacijo.

Omenjena mobilna banka, ki je na voljo Slovencem kar preko spleta nudi kredit, ki ga lahko potrošite za karkoli želite. Obenem pa je najem rešen v nekaj minutah preko računalnika, tablice ali pametnega telefona, kredit pa izplačan v roku 24 ur.

Primerjajte kredit v Avstriji

Pri izbiri posojila je kredit v Avstriji zgolj ena izmed možnosti, ki jo je vredno razmisliti, še posebej za potrošnike z rednim dohodkom. Tako doma kot v tujini je na voljo veliko različnih vrst posojil, ki se razlikujejo po višini obrestnih mer, ročnosti in drugih pogojih. Preden se odločite za katerokoli posojilo, je pomembno, da skrbno pregledate vse razpoložljive možnosti.

Šele nato izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim finančnim potrebam in ciljem. Povsem mogoče je, da bo to mobilna banka in njena super ponudba. Kredit si lahko izračunate na njihovi spletni strani, kjer v ta namen uporabite kreditni kalkulator in preverite vse zneske s stroški vred.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje