Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Kreditne kartice

Kreditne kartice

Kreditne kartice

Kreditne kartice so danes eno najpogosteje uporabljenih plačilnih sredstev, ki omogočajo udobno in hitro plačevanje tako na spletu kot v fizičnih trgovinah. Zaradi svoje vsestranskosti so primerne za različne vrste nakupov, od vsakodnevnih potrebščin do večjih investicij. Poleg tega te kartice pogosto ponujajo možnost obročnega plačevanja, kar je koristno, če želite večje stroške porazdeliti skozi daljše obdobje.

Če želite namesto kartice imeti v žepu nekaj gotovine pa obiščite mobilno banko, ki vas čaka na spletu. Tam najamete hitri kredit, ne da bi vam bilo treba sploh stopiti skozi vrata. Ena najboljših mobilnih bank v EU ima za vas hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov.

Kreditne kartice in krediti

Niso pa kreditne kartice vse, na trgu so kot rečeno na voljo tudi hitri krediti, ki omogočajo hitro pridobitev finančnih sredstev za različne namene. Hitri krediti so pogosto koristni, ko se soočite z nepričakovanimi izdatki, kot so popravila avtomobila ali nujni zdravstveni stroški. Njihova glavna prednost je hitrost odobritve in enostavnost pridobitve, kar je še posebej pomembno v nujnih situacijah.

Mobilna banka se na tem področju še posebej izkaže, saj za najem kredita ne potrebujete drugega kot slovensko državljanstvo, prijavljen naslov stalnega bivališča v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke na svoj bančni račun katere koli banke. Na mobilni vam ne bo treba odpreti novega.

Kreditne kartice so prilagodljive

Kreditne kartice in hitri krediti imajo tudi skupno lastnost, da omogočajo prilagodljivo porabo sredstev. Lahko jih uporabite za plačevanje vseh vrst izdelkov in storitev, medtem ko lahko hitri kredit pokrije specifične potrebe, kot so počitnice, prenova doma ali šolnina. Pomembno je, da pred uporabo obeh sredstev dobro premislite o svojih finančnih možnostih, saj se lahko obrestne mere in stroški hitro seštevajo.

Prav hitri kredit na mobilni banki lahko namenite za kar hočete, saj je ne namenski in pri porabi denarja na račun tega kredita ne boste omejeni. Do kredita pa pridete kar preko spleta z osebnim dokumentom in številko bančnega računa kamor prejemate mesečne prilive.

Različne kreditne kartice

Na trgu poznamo različne kreditne kartice. Tako je danes na voljo širok spekter ponudb, ki vključujejo različne ugodnosti, kot so zvestobni programi, bonusi za uporabo in zavarovanja. To pomeni, da lahko potrošniki izberejo kartico, ki najbolj ustreza njihovim potrebam in življenjskemu slogu.

Enako velja za hitre kredite, kjer se lahko različne ponudbe med seboj precej razlikujejo, zato je ključnega pomena primerjava pogojev in stroškov. Če za nekatere kredite velja, da so močno omejujoči, pa mobilna banka od vas ne terja skoraj ničesar. Niti potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali, ker ni kreditne pogodbe pa ne bo treba hoditi niti k notarju.

Namen kreditne kartice

Kreditne kartice lahko uporabite tudi kot rezervo v primeru nepričakovanih izdatkov, ko hitri kredit morda ni takoj na voljo ali pa se vam zdi nepotreben za manjše nakupe. Vendar je pomembno, da pri uporabi obeh vrst sredstev ohranite nadzor nad svojimi financami, saj lahko hitro nakopičeni dolgovi vodijo v finančne težave, če jih ne odplačujete pravočasno.

Če ste morda obremenjeni s prazno kreditno kartico, lahko na mobilni banki najamete kredit za njeno poplačilo in vam še kaj ostane za nakupe. Denar lahko prosto razporedite za tisto, kar potrebujete ali si želite. Kredit je po potrditvi izplačan v roku enega dne, največkrat pa znotraj pol ure.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje