Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Abanka kredit

Abanka kredit

Vam nagaja Abanka kredit?

Obisk trgovine vedno povzroči nekaj bolečine enako kot pogled na kup položnic ali misel, da je na vrsti servis avtomobila. Ob vsem tem človek sploh ne sme pomisliti na kaj lepega kot na primer dopust. Če pa imate poleg tega v teku še denimo Abanka kredit ali pa ste se zadolžili na kaki drugi banki pa verjetno ne veste več kaj bi.

K sreči je tu mobilna banka, ki s svojimi hitrimi krediti ponuja hitre rešitve. Tudi v primeru, ko že odplačujete kak kredit, ravno zato tudi omenjamo. Če potrebujete denar izjemno hitro pod enostavnimi pogoji potem enostavno ne smete zamuditi te priložnosti.

Tudi če Abanka kredit že imate

Torej, tudi v primeru, da Abanka kredit ali posojilo kje drugje že imate lahko na mobilni banki naročite novega. Postopek je sledeči in je zelo enostaven. Potreben bo obisk banke pri katerem ne boste potrebovali ne čevljev ne avtomobila. Gre namreč za spletni obisk kar od doma ali od koderkoli drugje.

V ta namen potrebujete seveda napravo z dostopom do spleta, ki je lahko računalnik, tablica ali pa kar pametni telefon. Do tu vse lepo in prav. Kaj pa pogoji, se sprašujete? Če ste slovenski državljan, imate prijavljen stalni naslov v Sloveniji in prejemate redno plačo, ne bo problem. To so namreč vsi pogoji.

Abanka kredit lahko obdržite

Čeprav lahko svoj stari kredit, pa naj bo to Abanka kredit ali NLB oziroma katerikoli drugi, tudi odplačate, pa to ne bo nujno. Plačujete lahko tudi oba hkrati, a seveda le, če vam to dovoljuje vaše finančno stanje. Ko boste preko spleta izpolnjevali vlogo za kredit boste poleg sebe potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa.

Torej ne rabite skrbeti za potrdilo o zaposlitvi, kakšno overjeno pogodbo pri notarju ali kaj drugega. Tudi poroštva ne boste potrebovali niti zastavitve vrednejših predmetov kot garancijo. Ko bodo na strani banke preverjali vlogo za kredit bo to vse saj ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Po Abanka kredit ali kam drugam?

O tem ali vas bolj prepriča Abanka kredit ali katera druga ponudba se boste seveda odločili sami. Vsekakor pa prej opravite še izračun kredita. Tega si lahko priskrbite kar na spletni strani mobilne banke na način, da v kreditni kalkulator vnesete višino kredita in število mesečnih obrokov.

Za odplačilo omenjenega hitrega kredita imate na voljo do 12 obrokov. Gre za kratko ročni kredit, ki je cenejši in tudi hitro odplačan. In kako hitro lahko pridete do denarja, če vam je izračun po godu? V nekaj minutah boste izpolnili vlogo, jo oddali preko spleta in kmalu že lahko zapravljali saj bo izplačilo bliskovito hitro.

Hitro kot Abanka kredit?

O tem kako hitro je urejen Abanka kredit ali kateri drugi kredit ne bomo razglabljali saj ne bi bilo pravično, ker tega še nismo počeli. Dejstvo pa je, da na mobilni banki izplačilo lahko pričakujete že po 15-ih minutah od potrditve vloge za kredit, če bo ta seveda pravilno izpolnjena.

Odvisno tudi od situacije, ure in dneva pa lahko na nakazilo računate najkasneje v roku 24-ih ur. Kljub vsemu izjemno hitro kajne? In govorimo o banki, ki sodi v sam vrh EU mobilnega bančništva in med tiste, ki poslujejo nadvse transparentno brez skrivanja pasti v kakem drobnem tisku. Na voljo 24 ur na dan.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje