Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko banka krediti

Addiko banka krediti

Addiko banka krediti

Addiko banka krediti oziroma Addiko, ponuja širok nabor kreditnih izdelkov, prilagojenih različnim potrebam strank. Njihova ponudba vključuje različne vrste kreditov, kot so osebni krediti, avtomobilski krediti, stanovanjski krediti in poslovni krediti. Strankam omogočajo enostavno pridobitev kredita z jasnimi pogoji in konkurenčnimi obrestnimi merami. Če kredit šele izbirate pa seveda pokukajte še kam.

Predlagamo vam eno najboljših spletnih rešitev, ki sliši na ime mobilna banka. Ta banka je prav zares mobilna, saj ne boste obiskali drugače kot preko spleta in to ob pomoči tablice, računalnika ali pametnega telefona. Kredit boste enostavno izračunali in naročili v le nekaj klikih ter ga prejeli že v 24-ih urah.

Addiko banka krediti in izračuni

Addiko banka krediti ali posojila drugih bank, vsa potrebujejo nekaj predpriprave. Za začetek pa se posvetite izračunu kredita, ki vam bo podal vse potrebne informacije in vam pomagal pri izbiri najbolj ugodnega kredita za vas. Morda niti ne samo najbolj ugodnega, pač pa tudi takšnega, ki ne komplicira.

In ko smo pri kompliciranju, moramo povedati, da je to nekaj česar na mobilni banki ne boste deležni. Kredit lahko naročijo vse Slovenke in Slovenci s stalnim naslovom prebivališča v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki na bančni račun. Ob izpolnjevanju spletne vloge za kredit pa ob sebi potrebujete samo osebni dokument in številko TR.

Addiko banka krediti so hitri

Seveda so tudi Addiko banka krediti lahko hitri. Poleg tega Addiko banka zagotavlja hitro odobritev in strokovno podporo svojim strankam skozi celoten postopek pridobitve kredita. S svojo zanesljivostjo in strokovnostjo si prizadevajo zagotoviti finančno stabilnost in zadovoljstvo svojih strank. Tudi na mobilni banki se lahko pohvalijo s hitrostjo in zadovoljnimi strankami.

Ste vedeli, da se mobilna banka na svojem področju uvršča celo v sam vrh EU? Verjetno niste, a veste sedaj. Tam boste kredit naročili tudi v primeru, da enega že imate, Saj kreditne sposobnosti ne preverjajo. Ne bo pa vam treba niti k notarju ali v kadrovsko, ker ne potrebujete potrdila o zaposlitvi.

Addiko banka krediti že zasedajo proračun?

Če ste morda z Addiko banka krediti že obremenjeni pa to torej ne pomeni, da ne morete do novega kredita. Na mobilni banki lahko in to kadarkoli boste želeli, saj deluje na spletu in je odprta 24 ur na dan. V tem roku vam tudi izplačajo kredit, ko je ta enkrat potrjen in odobren, a največkrat denar nakažejo že v 15-ih minutah.

Le tega pa boste lahko zapravili za karkoli, ker vas pri porabi ne bo nihče omejeval. Ne namenski kredit vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev, vse skupaj pa predhodno preverite še v kreditnem kalkulatorju na strani banke.

Addiko banka krediti in primerjave

Da boste ocenili ali so najboljši za vas Addiko banka krediti ali krediti kakšne druge banke, boste potrebovali izračune za primerjave. Na mobilni banki do njega pridete tako, da na spletni strani banke v kreditni kalkulator vnesete želeni znesek kredita, izberete še na koliko obrokov ga želite ter preverite kredit.

Od tam naprej je vse otročje enostavno in predvsem hitro. Kredit lahko naročite kar iz službe, od doma ali pa s poti. Potrebujete le pametni telefon, morda tablico ali pa računalnik in dostop do spleta. Rešite vse svoje finančne težave že danes in si privoščite vse kar ste si želeli.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje