Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Debet kredit

Debet kredit

Debet kredit

Debet kredit se nanaša na finančni instrument, pri katerem banka ali finančna institucija odobri posojilo posamezniku ali podjetju, ki ima na svojem bančnem računu presežna sredstva, ki presegajo stanje na njihovem transakcijskem računu. To omogoča imetniku računa, da začasno izkoristi presežna sredstva na računu, ki jih nato vrne ob določenem datumu, običajno z dodatnimi obrestmi ali stroški.

Imate težave z gotovino in potrebujete denar v roku 24-ih ur? Rešitev za vas ima mobilna banka, ki kreditojemalcem nudi hitre kredite preko spleta in brez fizičnega obiska banke. Ob tem, da postavlja le 3 osnovne pogoje; slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa redne prihodke na TR.

Debet kredit je poseben

Debet kredit je pogosto povezan z osebnimi bančnimi računi in se lahko uporablja za pokritje kratkoročnih denarnih potreb ali za izvajanje transakcij, ki presegajo razpoložljiva sredstva na računu. Kredit na mobilni banki boste lahko porabili za vse kar imate v mislih, saj vam mobilna banka ne bo postavljala nobenih pogojev.

Prav tako pa boste o vsem potrebnem obveščeni že povsem na začetku, ko si boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja pripravili izračun kredita. V ta namen boste v kalkulator na spletni strani mobilne banke vpisali znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov in preverili kakšni so zneski obrokov in kolikšni so stroški.

Debet kredit za posameznike in podjetja

Debet kredit omogoča posamezniku ali podjetju, da izkoristi presežna sredstva na svojem bančnem računu za financiranje kratkoročnih potreb ali za izvedbo transakcij, tudi če nimajo dovolj sredstev na transakcijskem računu. Ta vrsta kredita je običajno na voljo imetnikom osebnih bančnih računov in zagotavlja dodatno likvidnost v primeru nepričakovanih izdatkov ali potrebe po hitrem financiranju.

Mobilna banka ne komplicira. Tu sploh ne boste potrebovali novega bančnega računa in bo dovolj že tisti, ki ga imate sedaj. Ob tem boste pri naročilu kredita potrebovali samo dva dokumenta. Osebnega in številko bančnega računa na katerega prejemate prihodke in kamor vam bo mobilna banka nakazala kredit.

Debet kredit v pomoč

Debet kredit omogoča fleksibilnost pri upravljanju denarnih sredstev, saj omogoča izkoriščanje presežnih sredstev na računu za kratkoročne potrebe, ne da bi bilo treba posegati po drugih oblikah financiranja, kot so kreditne kartice ali osebni krediti. To lahko olajša likvidnost in omogoči takojšen dostop do potrebnih sredstev v primeru nujnih situacij.

Tudi hitri kredit na mobilni banki je sila enostaven in široko uporaben, kajti kakšnih omejitev dejansko ni in lahko z denarjem razpolagate popolnoma po svoji volji. In to brez potrdila o zaposlitvi, brez potrjevanja pogodbe pri notarju in brez poroka ali zastavitve. Kredit je odobren in izplačan prej kot v 24-ih urah.

Debet kredit ni za vse

Kljub svoji koristnosti debet kredit ni primeren za dolgoročno financiranje ali za kritje večjih stroškov, saj so obresti in stroški običajno višji kot pri drugih oblikah posojil. Pomembno je, da imetniki računa razumejo pogoje uporabe debetnega kredita in se zavedajo morebitnih dodatnih stroškov, ki jih lahko nosijo pri izkoriščanju teh sredstev.

Lepota in čar kredita na mobilni banki pa je prav v tem, da je zelo enostaven, hiter in pregleden ter ga lahko namenimo za karkoli. Preverite še danes zakaj je temu tako in si pomagajte s kreditom, ki bo na vašem računu navadno že 15 minut po potrjeni vlogi za kredit.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje