Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Express kredit

Express kredit

Express kredit

Hitri krediti so priljubljena možnost za hitro pridobitev finančnih sredstev v primeru nujnih potreb. Vendar je kljub temu pomembno previdno preučiti pogoje za express kredit, vključno z obrestno mero, stroški odplačila ter morebitnimi skritimi provizijami. Eden bolj preglednih reditov v tem pogledu je hitri kredit na mobilni banki.

Če ste si kdaj želeli najeti kredit brez kaj dosti komplikacij in papirjev, bo to pravi kredit za vas. Dosegljiv vam je, če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in imate redne mesečne prihodke na svoj bančni račun. Za najem kredita ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi, le osebni dokument in številko TR.

Express kredit in druga posojila

Preden se odločimo za express kredit, je priporočljivo temeljito pretehtati, ali ga resnično potrebujemo in ali smo zmožni pravočasno odplačevati obroke. Hitro pridobljeni denar lahko namreč postane finančno breme, če se ne načrtuje odplačevanje dolga. V tem pogledu vam bo še kako prav prišel kreditni kalkulatorn na mobilni banki.

Nahaja se na njihovi spletni strani in vam omogoča, da si v le nekaj klikih pripravite izračun kredita. V kalkulator vnesite znesek, ki ga želite, izberite do 12 mesečnih obrokov in že bo pred vami izračun z vsemi potrebnimi zneski. Prav tako bo zajemal vse stroške in boste pripravljeni na naslednji korak.

Po express kredit na splet?

Express kredit se lahko najame tudi preko spleta, kar omogoča hitrejši in bolj enostaven postopek pridobitve finančnih sredstev. Vendar pa je kljub temu priporočljivo biti pozoren na varnostne ukrepe in se prepričati, da gre za zaupanja vrednega ponudnika. Express pomeni hitro in mobilna banka ve, kaj je hitrost.

Potem ko boste v le nekaj minutah izpolnili vlogo za kredit in jo oddali, bodo na banki kmalu le to preverili in jo potrdili. Po tem bo denar na vaš račun nakazan v roku 24-ih ur, najpogosteje pa do nakazila pride že po 15-ih minutah. Si predstavljate hitrejši kredit? Verjamemo, da zelo težko.

Primerjajte express kredit, hitri kredit in druge

Ne glede na to kako se vaš kredit imenuje, ali je express kredit ali kaj drugega, je nujno, da jih med seboj primerjate. Ponudbe bank in posojilnic so lahko precej različne in ni nujno, da je vsem posojilojemalcem všeč enaka ponudba. S primerjavo boste našli najboljšo ponudbo zase, morda tudi na mobilni banki.

Predvsem zato, ker ne komplicira in vam kredit odobri celo v primeru, ko enega že imate. Kreditne sposobnosti namreč ne preverjajo, kot tudi ne pošiljajo strank k notarju. Pa še nekaj. Kredit boste od začetka do konca uredili preko spleta, to pa pomeni, da vam v nobenem trenutku ne bo treba stopiti iz stanovanja.

Express kredit kot sredstvo

Pri odločitvi za najem express kredit ali katero drugo posojilo je smiselno upoštevati tudi svoje dolgoročne finančne cilje ter načrtovati odplačevanje dolga v skladu s svojimi zmožnostmi. Pomembno je, da se zavedamo svojih finančnih omejitev in se ne zadolžujemo prekomerno, saj lahko to vodi v težave pri odplačevanju obveznosti.

S kreditom na mobilni banki boste lahko plačali ali kupili karkoli, kajti kredit je ne namenski in vam namena uporabe nihče ne bo omejeval. Že danes se rešite starih dolgov, kupite novo pohištvo ali pa s partnerjem vplačajta lep dopust na sončni obali. Mobilna banka sodi med najboljše takšne banke v EU, zato se lahko zanesete nanjo.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje