Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti

Kaj so gotovinski krediti?

Gotovinski krediti so vrsta neimenovanih posojil, kjer kreditojemalec prejme določen znesek denarja brez potrebe po določitvi namena uporabe sredstev. Ti krediti so priljubljeni zaradi svoje prilagodljivosti, saj lahko sredstva uporabite za karkoli, od nepredvidenih stroškov do večjih nakupov ali financiranja potovanj. Ti krediti običajno ne zahtevajo zavarovanja, kar pomeni, da jih lahko pridobite brez hipotekarne ali druge oblike zavarovanja.

Gotovinski hitri kredit lahko naročite tudi na mobilni banki, ki je posebna po tem, da fizični obisk stranke ni potreben. Kredit enostavno naročite preko interneta na njihovi spletni strani, kjer s pomočjo kreditnega kalkulatorja opravite tudi izračun kredita. Vse skupaj v le nekaj minutah.

Kje so na voljo gotovinski krediti?

Gotovinski krediti so na voljo tako, da obiščete banko ali posojilnico, kjer ste stranka, ali pa uporabite spletne aplikacije za pridobitev posojila. Postopek običajno vključuje oddajo vloge, predložitev osebne izkaznice in dokazil o rednih prihodkih, kot so plačilne liste ali izpiski iz bančnega računa. Nekatere institucije omogočajo tudi oddajo vloge preko spleta, kar poenostavi in pospeši postopek pridobivanja kredita.

Na mobilni banki boste preko spleta izpolnili vlogo za kredit pri čemer pa boste potrebovali le en osebni dokument, ki ga imate verjetno pri sebi že sedaj in pa številko bančnega računa na katerega prejemate redne mesečne prilive. Pogoj je še, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji.

Za koga so gotovinski krediti?

Gotovinski krediti so na voljo posameznikom z rednimi mesečnimi prihodki, ki izpolnjujejo osnovne pogoje kreditne sposobnosti. To pomeni, da morajo imeti dovolj visoke prihodke, da lahko redno odplačujejo obroke kredita, in da ne smejo imeti pomembnih negativnih zapisov v kreditnem registru. Upokojenci, zaposleni za nedoločen čas in tisti z dolgoročnimi pogodbami so pogosto najbolj tipični prejemniki teh kreditov.

Pri mobilni banki ne bodo komplicirali. Celo do te mere, da ne bodo preverjali niti ali ste kreditno sposobni, kar banke sicer storijo z vpogledom v Sisbon. Tokrat ste naleteli na ponudbo, ki je bolj enostavna in prinaša izplačilo v roku 24-ih ur oziroma prej.

Gotovinski krediti v banki in posojilnici

Gotovinski krediti so na voljo v večini bank in posojilnic, saj so med najbolj priljubljenimi in pogosto iskanimi finančnimi produkti. Kljub temu se pogoji in obrestne mere lahko razlikujejo med institucijami, zato je pomembno primerjati različne ponudbe pred odločitvijo. Upoštevajte tudi posebne akcije ali ugodnosti, ki jih banke ponujajo ob določenih priložnostih, saj lahko dodatno znižajo stroške kredita.

Na ta način lahko ujamete kakšne posebne pogoje, za kar pa vam ne bo treba skrbeti pri mobilni banki, saj so njihovi krediti zares ekspresni in ugodni s stališča malo pogojev. Obenem pa so tudi zelo pregledni za kar poskrbi kreditni kalkulator z izračunom.

Gotovinski krediti za vse

Gotovinski krediti včasih vključujejo višje obrestne mere v primerjavi s hipotekarnimi krediti in druge stroške, kot so stroški obdelave vloge, zavarovanja ali predčasnega odplačila. Roki odplačevanja gotovinskih kreditov so običajno krajši, od nekaj mesecev do nekaj let, kar pomeni, da so mesečni obroki lahko visoki.

Pomembno je, da natančno preberete pogoje in ocenite svojo sposobnost rednega odplačevanja obrokov, da se izognete morebitnim finančnim težavam v prihodnosti. Še enkrat omenimo mobilno banko, ki sodi med najboljše takšne v EU in kjer so vsi podatki transparentni še preden začnete izpolnjevati vlogo za kredit. Kliknite in preverite, zakaj je tako zelo priljubljena in kako lahko kasneje naročite celo SMS kredit.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje