Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit izvršba

Hitri kredit izvršba

Hitri kredit izvršba ne bo ovirala

Se bojite, da bo prošnjo za hitri kredit izvršba ustavila? Navadno je res tako. Ko se potrošnik zateče na banko po finančno pomoč in ima v teku izvršbo tega zagotovo ne bo dobil. Bistven podatek, ki ga banka uporabi pri odobritvi kredita je kreditna sposobnost. A nekje bo morda to vendarle mogoče.

Če vaš račun ni blokiran lahko na mobilni banki kar preko spleta naročite kredit. Z njim pa nato poplačate zapadle obveznosti ali pa si kupite karkoli želite. Kako je to mogoče? Mobilna banka namreč ne preverja vaše kreditne sposobnosti niti od vas ne zahteva kaj veliko pogojev. Preberite katere.

Ko hitri kredit izvršba omejuje

Kot rečeno hitri kredit izvršba navadno ustavi zato je še toliko bolj pomembno, da so vse vaše obveznosti poravnane. Seveda pa vedno žal ne gre po planu in ravno tega se zavedajo v mobilni banki, ki je za svoje stranke pripravila izjemno enostavne pogoje za najem kredita.

Vse kar morate izpolnjevati je, da imate slovensko državljanstvo ste v Sloveniji prijavljeni na stalnem naslovu in na bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. Če te pogoje izpolnjujete je najbolje, da kar preverite ponudbo na strani mobilne banke in si v nekaj klikih izračunate svoj kredit. V ta namen uporabite zelo enostaven kreditni kalkulator.

Naj hitri kredit izvršba ne ovira

Čeprav ste se znašli na tankem ledu se vedno najde rešitev. Tokrat bo to morda mobilna banka s svojo neverjetno ponudbo hitrih kreditov. Če torej hitri kredit izvršba ovira nekje drugje obvezno poizkusite še tu. V kreditni kalulator vpišite želeno višino kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverite ali vam kredit ustreza.

V nasprotnem primeru ponovno opravite izračun z drugačnimi zneski. Ko boste z njim enkrat zadovoljni lahko nadaljujete na izpolnjevanje kreditne vloge, velja pa omeniti še, da bo izračun zajemal tudi vse stroške. Postopek na omenjeni banki je zelo transparenten saj boste prav v vsakem trenutku poznali vse podrobnosti.

Ko hitri kredit izvršba ustavi

Se vam je pripetilo, da je hitri kredit izvršba ustavila in ne veste kako naprej? Morda pa že imate kakšen kredit in ste v navidez brezizhodni situaciji. Na mobilni banki lahko kredit najamejo tudi potrošniki, ki enega že odplačujejo kje drugje. Na mobilni banki ne boste potrebovali novega računa saj je povsem vseeno katere banke komitent ste.

Da bi prišli do kredita vam ne bo treba v službo po potrdilo o zaposlitvi, pa tudi ne k notarju. Ti so velikokrat dodaten strošek, ki pa si ga nihče ne želi. Tudi poroka ne potrebujete kot tudi ne zastavljanja kakšnega vrednega osebnega predmeta.

Hitri kredit izvršba in hitro nakazilo

Ko pomislimo, da bo hitri kredit izvršba verjetno onemogočila pa se vedno nekje na koncu tunela prižge luč. Tokrat je to luč mobilne banke, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU in ima na zalogi še nekaj presenečenj za svoje stranke. Poleg tega, da lahko kredit naročite od koderkoli je povsem vseeno tudi ob kateri uri.

Splet je živ 24 ur na dan in mobilna banka z njim. Ko boste v nekaj minutah izpolnili in oddali kreditno vlogo bodo na strani banke uredili vse potrebno za potrditev ter sprožili nakazilo. To se navadno izvede že v roku 15-ih minut ali najkasneje v 24-ih urah.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje