Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit preko sms

Hitri kredit preko sms

Poznate hitri kredit preko sms?

V svetu posojilništva nam je navadno najbližja ideja o kreditu na banki. Pa še to na tisti katere komitenti smo. Niti ne pomislimo, da bi pogledali še kam drugam saj je povsem enostavno najeti kredit tudi kje drugje. In zakaj bi to počeli? Zato, ker tam najdemo tudi hitri kredit preko sms in zato, ker se ponudbe precej razlikujejo.

Nekateri ponudniki imajo na voljo višje kredite, drugi nižje, a cenejše, spet tretji bolj dostopne pogoje. Ni namreč vseeno kaj banka od nas zahteva kajti vse prepogosto se dogaja, da vsem pogojem enostavno nismo sposobni zadostiti. Gre za višino plače in tudi druge reči.

Po hitri kredit preko sms

K sreči je na posojilniškem trgu prisotna tudi mobilna banka, ki poleg tega, da ima sila enostavne pogoje, omogoča tudi hitri kredit preko sms. O tem bomo več povedali nekoliko kasneje. Za začetek poglejmo kakšni so pogoji za najem kredita pri tej banki in kako hitro lahko naročimo kredit.

Torej, če ste slovenski državljan in imate prijavljen tukaj tudi stalni naslov ter prejemate redne mesečne dohodke, ste praktično izpolnili vse pogoje. In to mislimo povsem resno saj za najem kredita tule ne boste rabili nič drugega kot en osebni dokument in seveda številko bančnega računa kamor prejemate dohodke. In to v enem dnevu!

Tudi hitri kredit preko sms

Mobilna banka pa se ne ponaša zgolj z enostavnimi pogoji pač pa tudi z dejstvom, da omogoča hitri kredit preko sms in nadvse hitrim izplačilom kredita. Do tega pride namreč že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge. Odvisno seveda od primera pa lahko na denar čakate najdlje 24 ur.

Posebej dobra novica je tudi, da lahko denar prosto potrošite za karkoli saj pri namenu porabe niste omejeni. Kupite si kaj lepega, pojdite na oddih v toplice ali pa plačajte kakšne stare račune. Povsem vseeno je zato je meja zgolj vaša domišljija. Kredit na mobilni banki vam je na voljo na 12 mesečnih obrokov.

Kaj pa hitri kredit preko sms?

Tudi hitri kredit preko sms, a do tega pridemo nekoliko kasneje. Za začetek na spletni strani omenjene banke kliknite kreditni kalkulator. Nastavite znesek kredita, izberite število obrokov in preverite izračun. Ta bo zajemal tudi vse stroške, ki bodo tako povsem transparentno prikazani. Ste zadovoljni z zneski? Potem nadaljujte in izpolnite kreditno vlogo.

Pri tem bodite maksimalno natančni, da bo postopek lahko nemoteno stekel dalje. Ko boste izpolnjeno vlogo enkrat oddali jo bodo na mobilni banki preverili in potrdili, če bo pravilno izpolnjena. Nakazilo potem navadno steče že v 15-ih minutah. Brez notarske overitve, brez potrdila o zaposlitvi in brez drugih komplikacij.

Naslednjič pa še hitri kredit preko sms

Ko boste s prvim kreditom enkrat uspešno opravili in si boste v prihodnosti znova zaželeli nekaj denarja na računu pa boste imeli možnost naročiti tudi hitri kredit preko sms. Mobilna banka vas bo namreč uvrstila na seznam zaupanja vrednih strank kar vam bo omogočilo priti do denarja kar z SMS sporočilom.

Verjetno je to najhitrejša pot do kredita, ki obstaja zato vsekakor preverite ponudbo in se pozanimajte o vsem kar vas morda zanima. Za naročilo kredita potrebujete le še računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta in pa nekaj minut prostega časa. Morda boste že danes lahko zapravljali in rešili vse svoje skrbi.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje