Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitro posojilo denarja

Hitro posojilo denarja

Kam po hitro posojilo denarja?

Ko se pojavijo nenadejani stroški, ali pa se nam pokvari pralni stroj je najhitrejša rešitev hitro posojilo denarja. Seveda ponj ne tečemo k sosedu ali k sorodnikom oziroma še huje na črni trg. Danes lahko posojilo najamemo kar preko spleta brez izgube časa z vožnjo in stanjem v vrsti na banki.

Se sprašujete kje? Na spletu seveda. Tam kjer se dogaja vse in tudi nadvse hitro. V ta namen je mobilna banka preselila svoje storitve v celoti na splet in naravnost navdušuje z dostopnostjo. V nadaljevnju boste izvedeli vse potrebno, za začetek pa povejmo, da za najem kredita tukaj zares ne boste potrebovali nič posebnega.

Za hitro posojilo denarja brez komplikacij

Da vam je na mobilni banki na voljo hitro posojilo denarja brez pretiranih komplikacij dokazuje podatek, da od dokumentacije potrebujete le številko bančnega računa in pa osebni dokument. V resnici je povsem dovolj že, da ste slovenski državljan in imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče ter, da na bančni račun prejemate redno plačo.

Kljub temu pa potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali, ne bo vam treba iskati poroka ali zastavljati vrednejših predmetov. In, če vas že to doslej ni navdušilo vam zaupamo še nekaj. Pred odobritvijo kredita ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti tako, da je popolnoma vseeno, če kak kredit že imate.

Super hitro posojilo denarja

Kako zelo hitro posojilo denarja je to? Bliskovito? V prvem koraku boste obiskali spletno stran mobilne banke tam pa najprej uporabili kreditni kalkulator. Z njim si boste namreč pripravili ustrezen kreditni izračun na način, da boste vanj vnesli znesek kredita in izbrali število obrokov za odplačilo.

Teh imate na voljo do 12, denar pa boste lahko potrošili za korkoli. Za poplačilo starih dolgov, nakup tehnične opreme ali pa kaj lepega. Popolnoma vseeno saj vam ne bo treba dokazovati nakupa z računi ali potrdili o nakupu. Denar boste na račun prejeli v roku 24-ih ur od potrditve pogodbe, največkrat pa že po 15-ih minutah.

Naj bo hitro posojilo denarja pošteno

Ljudje imamo kopico slabih izkušenj z različnimi obljubami in tudi hitro posojilo denarja se sliši kot prehitro dana obljuba. V tem primeru pa to ne drži saj mobilna banka nudi kredite na izjemno transparenten način. Tako boste od izračuna kredita naprej ves čas obveščeni o vseh zneskih in tudi stroških kredita.

Še preden se boste lotili izpolnjevanja kreditne vloge kar vam bo vzelo le nekaj minut prostega časa. Vlogo boste lahko izpolnili tudi v službi med malico ali na vlaku, ko se boste peljali domov. Za to namreč rabite le računalnik, tablico ali pametni telefon ter dostop do spleta. Izjemno enostavno!

Po hitro posojilo denarja na splet

Jasno je kam gremo po hitro posojilo denarja. Na splet seveda kjer je vse izjemno enostavno in pregledno. Ko bo mobilna banka enkrat prejela vašo vlogo za kredit in jo preverila bo kmalu steklo še nakazilo. Brez obiska notarja ali kakšne druge zoprne obveznosti. Ko boste svoj prvi kredit enkrat odplačali pa boste deležni dodatnih ugodnosti.

V kolikor boste še kdaj želeli najeti kredit v mobilni banki seveda. Ker vas bodo umestili na seznam zaupanja vrednih strank boste lahko naslednjič kredit najeli kar preko poslanega SMS sporočila. Kredit lahko naročite kadarkoli in tudi ne glede na to kje se nahajate. 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje