Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izposoja denarja privat

Izposoja denarja privat

Izposoja denarja privat

Izposoja denarja privat se nanaša na zasebno izposojo denarja med posamezniki brez uradnega posredovanja banke ali druge finančne institucije. Gre za nepooblaščeno izposojo, kjer dve stranki (posojilodajalec in posojilojemalec) skleneta dogovor o posojilu, obrestnih merah in rokih odplačevanja neposredno med seboj. Lahko vam posodi sorodnik, prijatelj ali znanec oziroma nekdo drug.

Takšen način izposoje denarja pa ni najbolj moder, saj se vse prevečkrat zakomplicira in pride do zamer in težav z vračilom ter morebitnimi obrestmi. Da bi najeli zelo enostaven hiter kredit, vam danes ni treba več v privat posojila, ampak preko spleta obiščete mobilno banko in tam brez težav naročite kredit.

Izposoja denarja privat je lahko problem

Res, izposoja denarja privat večkrat vodi v težave, zato je morda res smotrneje obiskati mobilno banko, kjer do kredita pridete preko spleta brez kupa dokumentov in pogojev. Potrebujete samo en osebni dokument, ob tem pa še številko bančnega računa, na katerega prejemate mesečne prihodke. To je eden izmed le treh pogojev za kredit.

Druga dva sta še; državljanstvo Republike Slovenije in pa prijavljen stalni naslov bivanja v naši državi. Enostavno kajne? Bolj skorajda že ne gre, še posebej, če upoštevamo, da za najem kredita na mobilni banki ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, niti ne overitve pri notarju, saj kreditne pogodbe ne bo.

Izposoja denarja privat je brez varovalk

Izposoja denarja privat oziroma takšna izposoja denarja poteka brez formalnih postopkov, ki jih zahteva bančni sistem. Posojilo se običajno dogovori na podlagi zaupanja med vpletenimi strankami, vendar je priporočljivo, da se tudi v zasebnih posojilih sklene pisna posojilna pogodba, ki določa pogoje izposoje. Kljub temu, da nihče ne mara birokracije pa mora biti pri posojilih urejena vsaj osnova.

Ta namreč zadeva obe strani tako posojilodajalca kot posojilojemalca. Ne želite si težav zaradi posojila, ki ni zakonito urejeno. Mobilna banka pri tem ne komplicira, kljub vsemu pa do denarja pridete na legalen in transparenten način. Kar na spletni strani, kjer uporabite še kreditni kalkulator.

Kaj sploh je izposoja denarja privat?

Izposoja denarja privat, oziroma izraz “privat” v tem kontekstu poudarja zasebnost in osebni značaj transakcije ter pomeni, da ni vključena javna finančna institucija. Tovrstne izposoje so lahko tvegane, zato je pomembno, da vpleteni strani skrbno preučita pogoje posojila in se držita dogovorjenih pogojev v izogib morebitnim težavam ali nesporazumom.

Na mobilni banki s kreditnim kalkulatorjem v nekaj klikih pripravite izračun kredita, ki vam pove kolikšen bo znesek vašega obroka in kolikšni bodo stroški. V ta namen vnesete samo znesek kredita in izberete število obrokov, katerih je na voljo do 12. Kredit je odobren in izplačan v roku 24-ih ur, pogosto pa že v 15-ih minutah.

izposoja denarja privat ne bo potrebna

Izposoja denarja privat, torej neposredno med posamezniki, lahko predstavlja večje tveganje in kompleksnosti v primerjavi z bančnimi posojili. Odsotnost strokovnih posrednikov in formalnih postopkov, ki običajno spremljajo bančne transakcije, lahko privede do večjega tveganja za obe stranki. Pogosto manjka formalna dokumentacija in pravni okvir, kar lahko vodi do nesporazumov ali celo pravnih težav v primeru neskladij.

Z mobilno banko te reči odpadejo, vi boste mirni in zadihali s polnimi pljuči. Še posebej zato, ker pri porabi financ iz tega kredita ne boste omejeni z namenom nakupa, obenem pa ob zavedanju, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, lahko tudi že imate kakšen kredit od prej.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje