Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne

Kaj naj bi sploh pomenila izposoja denarja za brezposelne? Kot že samo vprašanje zgovorno pove gre za poizvedovanje o posojilih, ki bi bila na voljo tudi brezposelnim. To seveda ne bo šlo, saj posojilojemalec potrebuje fir financiranja s katerim bo odplačeval kredit, prav tako pa se mora posojilodajalec nekako zavarovati.

V banki zagotovo ne boste dobili posojila, če ste brezposleni, vseeno pa lahko z dokaj blagimi pogoji pridete do kredita pri mobilni banki na spletu. Tudi tu seveda potrebujete redne mesečne prihodke, ne bo pa vam treba dostaviti potrdila o zaposlitvi niti ne obiskati notarja ali iskati poroka, da bi jamčil za vas.

Izposoja denarja za brezposelne ni ok

Ne le, da izposoja denarja za brezposelne legalno ni mogoče, je na drugi strani tudi nevarna za tistega, ki si denar izposoja. Ob zavedanju, da nima rednih prihodkov jemati kredit ni preveč smotrno. V primeru, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in prejemate na bančni račun redna nakazila pa dobrodošli v mobilni banki.

Ta banka pa ni posebna zgolj zato, ker je spletna pač pa tudi zaradi svojih pogojev in hitrosti obravnave. Če potrebujete denar hitro lahko do njega pridete že v roku 24-ih ur, največkrat pa še precej prej saj nakazilo steče že po 15-ih do 20-ih minutah.

Izposoja denarja za brezposelne je na črno

Največkrat je izposoja denarja za brezposelne izvedena na črnem trgu kar pa predstavlja precej nevarnosti za kreditojemalca. Ljudje, ki se ukvarjajo s posojo denarja na črno navadno sami odrejajo obresti in jih sproti celo prilagajajo kar pa nikakor ne bo dobro za vas. Še posebej v primeru, da rednih prejemkov ne dobivate.

Pomembno je, da se v financah držimo določenih pravil sicer hitro pride do težav katerih pa si ne želi nihče. Torej, če se odločite najeti kredit v mobilni banki boste to storili z minimalno napora in dokumentacije. Potrebujete le osebni dokument in številko računa kamor prejemate plačo in boste dobili nakazan tudi kredit.

Naj vas izposoja denarja za brezposelne ne premami

Mobilna banka se ponaša s kopico navdušenimi strankami in storitvijo, ki prekaša mnoge konkurente. Prav zato ne čudi, da sodi na svojem področju med najboljše v EU. Izkoristite to in naj vam izposoja denarja za brezposelne ne megli več presoje. Z minimalno dokumentacije boste na ta način prišli do transparentnega posojila.

Le tega si boste lahko na začetku izračunali kar sami. To boste storili s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani mobilne banke kamor boste vnesli znesek posojila in število mesečnih obrokov. Izberete lahko do 12 obrokov. Potem boste preverili izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške in nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge.

Izposoja denarja za brezposelne bo preteklost

Tako bo izposoja denarja za brezposelne hitro pozabljena vi pa na poti do zanesljivega in preglednega kredita s katerim boste lahko kupili ali plačali karkoli boste želeli. Bi radi uredili vrt, stanovanje, kupili novo pohištvo ali pa zgolj kaj lepega za svojo dušo ali partnerja? Ni problema!

Za izpolnjevanje in oddajo kreditne vloge rabite le računalnik tablico ali pametni telefon in povezavo do interneta seveda. Celoten postopek lahko opravite tudi med malico v službi ali pa med čakanjem na prevoz. Denar bo na računu tako hitro, da morda ne boste prišli niti še do doma, ko boste že lahko šli po nakupih.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje