Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun kredita

Izračun kredita

Izračun kredita je lahko enostaven

Preden se lotimo najema kredita je treba dobro preveriti konkurenco in različne ponudbe. Zakaj je to pomembno? Zato, ker se lahko te med seboj močno razlikujejo po pogojih in tudi stroških ter končnih zneskih. Še posebej, ker je izračun kredita nekaj enostavnega bi bila res škoda, če tega ne bi storili.

Banke navadno že same predlagajo tovrsten izračun, ki ga nato lahko primerjate tudi z nekaterimi drugimi. A primerjava vendarle ne more biti vedno zgolj v številkah saj svoje odigrajo tudi pogoji. Vsekakor vam predlagamo, da se pozanimate o hitrem kreditu na mobilni banki kjer vse uredite preko spleta. Tudi izračun.

Hiter izračun kredita

Kot verjetno veste se na spletu vse odvija izjemno hitro zato je hiter tudi izračun kredita. Tega si boste v le nekaj klikih pripravili kar na spletni strani mobilne banke do katere pridete tudi s klikom na povezavo iz tega članka. Ko boste enkrat tam v kreditni kalkulator vnesite le znesek kredita in izberite število obrokov.

Teh je na voljo do 12, sledil pa bo takojšen izračun, ki vam bo poleg vseh zneskov transparentno prikazal tudi vse zajete stroške. Tako ste lahko prepričani, da vas ne čakajo kakšna negativna presenečenja v obliki drobnega tiska kar se velikokrat pripeti drugje. Ste pripravljeni?

Primerjajte izračun kredita

Ste že obiskali katero izmed bank kjer so vam pripravili izračun? Potem vsekakor primerjajte izračun kredita z drugimi, a imejte v mislih tudi pogoje za najem. Samo pomislite, v mobilni banki bo dovolj, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi dohodki.

Čisto nič drugega ne bo potrebno zato je od dokumentacije dovolj, če iz denarnice vzamete osebni dokument in pa številko bančnega računa. Pa tudi na banko vam ne bo treba. Ste se znova začudili? Gre namreč za mobilno banko, ki je dosegljiva kar preko spleta zato potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta.

Izračun kredita naj bo vodilo

Ko je izračun kredita enkrat opravljen in dokumenti pri vas, lahko pričnete z izpolnjevanjem kreditne vloge. In ne, ne potrebujete potrdila o zaposlitvi in lahko ostanete v copatih kajti ne bo vam treba niti k notarju ne kamorkoli drugam. Mobilna banka je posebna in zato tako priljubljena, da sodi v sam vrh EU mobilnega bančništva.

Kreditno vlogo boste izpolnili v nekaj kratkih minutah kar med malico v službi ali pa med vožnjo z avtobusom na poti domov. Pri izpolnjevanju bodite natančni, da bo lahko nato postopek odobritve takoj tekel dalje in boste imeli denar na računu prej kot bi si mislili.

Izračun kredita in nakazilo takoj

Morda se sliši nekoliko pretirano, a dejansko se lahko pripeti, da boste opravili izračun kredita na mobilni banki, oddali kreditno vlogo in imeli denar že čez pol ure na bančnem računu. Nakazilo se navadno izvede že v roku 15-ih minut od potrditve vloge in najkasneje v roku 24-ih ur.

Z denarjem lahko storite kar hočete, ko boste kredit enkrat izplačali pa boste uvrščeni na poseben seznam preverjenih stzrank kar vam bo v prihodnje omogočilo, da boste do kredita prišli kar z SMS sporočilom. In to brez preverjanja kreditne sposobnosti ter brez drugih nepotrebnih komplikacij. Naročite svoj kredit že danes in uživajte!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje