Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun obroka kredita

Izračun obroka kredita

Izračun obroka kredita

Izračun obroka kredita je postopek, s katerim določimo znesek, ki ga mora posojilojemalec plačati vsak mesec za odplačilo posojenega zneska skupaj z obrestmi. Ta znesek, imenovan obrok kredita, je običajno sestavljen iz dveh glavnih delov: glavnice posojila in obresti. Če potrebujete enostaven izračun in hitri kredit preko spleta, berite naprej.

Takšen izračun lahko naredite v nekaj klikih na mobilni banki, ki ima z vas na svoji spletni strani pripravljen kreditni kalkulator v katerega vpišete le koliko kredita želite in koliko obrokov. Slednjih imate na voljo do dvanajst, kredit pa lahko nato porabite za karkoli želite, saj je ne namenski in ni nobenih omejitev.

Kako se razdeli izračun obroka kredita

Za izračun obroka kredita glavnica predstavlja osnovni znesek, ki ga je posojilojemalec prejel od posojilodajalca, medtem ko so obresti dodatni stroški, ki jih posojilojemalec plača posojilodajalcu za uporabo tega denarja. Pri večini oblik posojil se obresti obračunajo kot določen odstotek glavnice posojila, in sicer glede na dogovorjeno obrestno mero in časovno obdobje, za katerega se posojilo odobri.

Kakšnega posebnega kompliciranja na mobilni banki ne pričakujte. Izračun je enostaven, hiter in nadvse pregleden, kar pomeni, da boste v njem videli vse zneske obrokov, samega kredita kot tudi stroškov. Še preden se boste odločili izpolniti vlogo za kredit, kar boste storili v le nekaj minutah.

Izračun obroka kredita je lahko tudi kompleksen

Izračun obroka kredita je običajno kompleksen postopek, ki vključuje upoštevanje več dejavnikov, kot so znesek posojila, obrestna mera, časovno obdobje odplačevanja in način obračuna obresti (fiksna ali spremenljiva). Na mobilni banki vas čaka enostaven postopek, ki je enostaven tudi, ko je govora o najemu samega kredita. Za to potrebujete le nekaj minut prostega časa.

Poleg tega pa lahko kredit naročite ob katerikoli uri, dnevu in od koderkoli, saj potrebujete samo računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Postopek ni zahteven, morate pa biti pri vnašanju podatkov natančni, da se postopek ne zavleče po nepotrebnem. Denar je nakazan v roku 24h od potrjene vloge.

Metode za izračun obroka kredita

Obstaja več metod za izračun obroka kredita, vključno s standardnimi matematičnimi formulami in specializiranimi finančnimi kalkulatorji. Ta izračun je ključen za posojilojemalca, saj mu omogoča, da realno oceni svoje finančne zmožnosti in načrtuje proračun za odplačevanje posojila v prihodnosti. Kot rečeno, bo kalkulator na mobilni banki opravil vse težje delo namesto vas.

Vi se skoncentrirajte na to, koliko denarja potrebujete, in kaj bi radi kupili. Pri tem vam ne bodo stali na poti pri banki, niti ne pri odobritvi kredita, kjer ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, kar seveda pomeni, da morebiten obstoječi kredit ne bo ovira za naročilo novega tukaj.

Hitri izračun obroka kredita

Hitri izračun obroka kredita preko spleta na mobilni banki vam omogoča, da se usmerite k bolj pomembnim vprašanjem. Poudariti velja še, da na mobilni banki za odobritev kredita od vas ne bodo zahtevali drugega kot en osebni dokument in številko TR na katerega prejemate redne mesečne prihodke.

Ob tem pa je nujno le še, da ste slovenski državljan in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja. Drugih pogojev ni, prav tako vam ne bo treba hoditi k notarju ali k delodajalcu, kajti potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali. Uživajte v izjemni storitvi banke, ki se na področju mobilnega bančništva uvršča v vrh EU.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje