Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kako do kredita

Kako do kredita

Kako do kredita?

Kako do kredita je pogosto vprašanje, s katerim se srečujejo posamezniki, ki potrebujejo finančno pomoč. Prvi korak pri pridobivanju kredita je razumevanje lastne kreditne sposobnosti. Banke in druge finančne institucije preverjajo vašo kreditno zgodovino, prihodke, dolgove in druge finančne obveznosti, da ocenijo vašo sposobnost rednega odplačevanja kredita.

Če imate stabilne in redne prihodke ter dobro kreditno zgodovino, je pridobivanje kredita običajno enostavnejše. Lahko pa navkljub slabim napovedim pridete do kredita tudi v primeru, da ne izpolnjujete prav vseh pogojev, ki jih banke navadno zahtevajo. V ta namen ima mobilna banka prav posebno ponudbo, ki zahteva le slovensko državljanstvo, stalni naslov tu in redne prihodke na TR.

Kako do kredita, če enega že imate?

Kako do kredita, če že imate obstoječ kredit? Če želite pridobiti dodatni kredit, je pomembno, da preverite svojo kreditno sposobnost in ocenite, ali lahko redno odplačujete oba kredita. Banke pogosto preverjajo vašo skupno zadolženost in vam lahko ponudijo reprogramiranje obstoječih kreditov ali konsolidacijo dolgov, kar združi vse obstoječe obveznosti v en kredit z bolj ugodnimi pogoji.

To lahko zmanjša mesečne obroke in olajša upravljanje dolgov. Ne bodo pa kreditne sposobnosti preverjali na mobilni banki, kjer vam kredit odobrijo brez tega koraka, kar pomeni, da obstoječi kredit ne bo ovira. Obenem pa od vas ne bodo zahtevali niti potrdila o zaposlitvi, notarskega overjanja in drugih pogojev.

Kako do kredita kot SP?

Poglejmo kako do kredita kot samostojni podjetnik. Samostojni podjetniki se pogosto srečujejo z večjimi izzivi pri pridobivanju kreditov zaradi nestalnih prihodkov. Banke zahtevajo več dokumentacije, kot so davčne napovedi, bilance stanja in izkazi poslovnega izida, da ocenijo finančno stabilnost podjetja. Prav tako lahko zahtevajo poslovni načrt in projekcije prihodnjih prihodkov.

Čeprav je postopek bolj zapleten, lahko uspešno pridobite kredit s skrbno pripravo potrebne dokumentacije in dobrim poslovnim načrtom. Na mobilni banki vas ne bodo spraševali za kaj potrebujete denar in ga boste lahko najeli za karkoli. Kredit lahko najamte na največ 12 obrokov in si pred tem na spletni strani pripravite izračun.

Kako do kredita preko spleta?

Kako do kredita preko spleta je danes izjemno enostavno in priročno, saj večina bank in finančnih institucij ponuja spletne platforme za oddajo vlog. Najprej obiščete spletno stran izbrane banke ali posojilnice, kjer poiščete obrazec za spletno prijavo za kredit. Izpolnite potrebne podatke, kot so osebni podatki, podatki o prihodkih in željeni znesek kredita.

Enako velja za mobilno banko, kjer boste kredit naročili v le nekaj klikih preko računalnika, tablice ali pa kar svojega pametnega telefona, ki je vedno v žepu. Ko boste oddali vlogo in jo bodo potrdili, bo do izplačila na vaš TR navadno prišlo že v naslednjih 15-ih minutah.

Kako do kredita in pogoji

Ko na banki vprašate, kako do kredita, od vas navadno zahtevajo skenirane kopije potrebne dokumentacije, kot so osebna izkaznica, plačilne liste ali izpiski iz bančnega računa. Po oddaji vloge se vaša kreditna sposobnost preveri elektronsko, kar omogoča hitro obdelavo.

V primeru odobritve kredita prejmete pogodbo na svoj e-naslov, ki jo podpišete in vrnete elektronsko ali fizično, odvisno od pogojev banke. Na mobilni banki potrebujete le osebni dokument in številko svojega bančnega računa kamor prejemate redne mesečne prihodke. Gre za eno najboljših mobilnih bank v EU, ki deluje transparentno in vas o vseh stroških obvesti že skozi kreditni kalkulator pred najemom kredita.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje