Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit ali leasing

Kredit ali leasing

Kredit ali leasing?

Pri odločanju za kredit ali leasing se posamezniki in podjetja pogosto znajdejo pred pomembno dilemo. Obe možnosti omogočata pridobitev potrebnih sredstev ali opreme, vendar imata različne značilnosti in učinke na finančno stanje posameznika ali podjetja. Ena izmed glavnih razlik med kreditom in leasingom je lastništvo predmeta financiranja.

Pri kreditu posameznik ali podjetje postane lastnik predmeta takoj po zaključku kreditne pogodbe, medtem ko pri leasingu predmet ostane v lasti leasingodajalca in je posojilojemalec le uporabnik opreme. Če želite pridobiti enostaven kredit, poglejte na spletno stran mobilne banke, ki nudi kredite kar preko spleta brez fizičnega obiska in brez pretirano velikih komplikacij in papirjev.

Najeti kredit ali leasing?

Ko se odločate za kredit ali leasing je bistveno tudi, kakšen je način odplačila. Pri kreditu se znesek posojila običajno plačuje v enkratnem ali več obrokih skozi določeno obdobje, medtem ko leasingodajalec prejema redne obroke plačil za uporabo opreme v skladu z dogovorjenim obdobjem. V tem času pa ni lastnik predmeta nakupa.

V primeru, da vas zanima nekaj gotovine, ki bi jo porabili za različne reči, razmislite o mobilni banki, ki ima za vas na voljo ne namenski kredit z ročnostjo do 12 mesečnih obrokov. Poleg tega omenimo še enostavne pogoje; slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa redne prihodke na TR.

Ko kredit ali leasing reši težave

Glede na davčne in računovodske vidike lahko vprašanje kredit ali leasing prinaša različne novice. Pri kreditu se lahko določeni davčni prihranki dosežejo s pomočjo odpisa amortizacije, medtem ko se pri leasingu morda določeni stroški lahko odštejejo kot poslovni odhodki. Poleg tega je treba upoštevati tudi dolgoročne učinke odločitve med kreditom ali leasingom.

Na vsak način boste našli rešitev za svoj finančni izziv, vsekakor pa ob tem ne spreglejte ene najboljših mobilnih bank v EU, kjer do kredita pridete v le nekaj klikih s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Brez enega samega obiska banke, pa tudi brez notarja, poroka in zastavitve.

Za lastništvo kredit ali leasing?

Je za lastništvo nad predmetom bolje kredit ali leasing? Pri kreditu posameznik ali podjetje pridobi lastništvo nad predmetom, kar lahko omogoča večjo prilagodljivost in svobodo pri uporabi opreme v prihodnosti, medtem ko pri leasingu posameznik ali podjetje ne pridobi lastništva, kar lahko vpliva na stroške in uporabo opreme v prihodnosti.

Pri najemu hitrega kredita na mobilni banki pa teh dvomov ne bo, saj lahko z denarjem prosto razpolagate. Ob tem pa dodajmo še, da ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, niti kupa druge dokumentacije. Pred izpolnjevanjem vloge vzemite v roko le osebni dokument in številko bančnega računa pa boste že pripravljeni.

Kredit ali leasing? Za vsakogar nekaj.

Na koncu je izbira kredit ali leasing odvisna od specifičnih potreb, finančnega položaja in ciljev posameznika ali podjetja. Pomembno je, da se posameznik ali podjetje pozorno preuči vse možnosti, preden sprejme odločitev glede financiranja. Če ne želite preveč komplicirati, se obrnite na mobilno banko in tam uredite kredit.

S kreditnim kalkulatorjem si pripravite izračun kredita, preverite vse stroške in se odločite na podlagi vseh informacij. Kredit boste lahko naročili tudi takrat, ko boste enega morda že imeli kje drugje. Mobilna banka ne preverja Sisbona in vaše kreditne sposobnosti, zato lahko rečemo, da gre za resnično enostaven in predvsem hitro urejen kredit.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje