Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit informativni izračun

Kredit informativni izračun

Kredit informativni izračun

Kredit informativni izračun je orodje, ki ga banke in druge finančne institucije ponujajo potencialnim kreditojemalcem, da lahko ocenijo svoje finančne zmožnosti in informativno preverijo pogoje, pod katerimi bi lahko pridobili kredit. Gre za okviren izračun, ki daje vpogled v višino mesečnih obrokov, skupne stroške kredita in druge pomembne finančne parametre.

Nekatere banke opravijo izračun na licu mesta, pri nekaterih izračun pride po pošti, pri drugih pa ga prejmete takoj. Tako lahko na mobilni banki izračun kredita dobite kar preko spleta na njihovi spletni strani. Tam s pomočjo kreditnega kalkulatorja opravite vse sami na daljavo. izračun pa vsebuje vse pomembne podatke za odločitev o kreditu.

Za koga je kredit informativni izračun

Kredit informativni izračun je primeren za vse, ki razmišljajo o najemu kredita, bodisi za nakup nepremičnine, avtomobila, za osebne potrebe ali druge namene. Posebej koristen je za tiste, ki želijo bolje razumeti svoje finančne obveznosti pred dejanskim podpisom kreditne pogodbe, saj jim omogoča, da se informirano odločijo o najemu kredita.

Na mobilni banki enostavno vnesete znesek kredita v kreditni kalkulator, dodate izbor mesečnih obrokov (teh je lahko največ 12) in že bo pred vami popoln izračun kredita, ki bo seveda zajemal tudi stroške kredita, kar je še posebej pomembno, če želite prejeti transparenten izračun, ki vam bo v pomoč pri izbiri kredita.

Kredit informativni izračun in obresti

Kredit informativni izračun nudi vrsto ključnih informacij, kot so višina mesečnih obrokov, obrestna mera, skupni stroški kredita, doba odplačevanja in stroški odobritve ter zavarovanja. Višina mesečnih obrokov je še posebej pomembna, saj kreditojemalcu omogoča oceno, ali bo lahko redno in brez težav odplačeval kredit. Prav tako je koristno vedeti skupne stroške kredita, da se lahko ocenijo dolgoročne finančne obveznosti.

Povejmo še nekaj malega o tem, če se odločite za najem kredita pri mobilni banki, ki je dostopna kar s pomočjo tablice, pametnega telefona ali računalnika. Za ta kredit bo povsem dovolj, če ste slovenski državljani, imate tule prijavljen stalni naslov bivanja in na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prilive.

Kje dobim kredit informativni izračun?

Kredit informativni izračun lahko dobimo pri bankah in finančnih institucijah, bodisi prek njihovih spletnih strani, v poslovalnicah ali prek telefona. Poleg tega obstajajo številni neodvisni finančni portali, ki ponujajo primerjalne informativne izračune različnih bank. Prav tako se lahko posvetujemo s finančnimi svetovalci, ki lahko pripravijo informativne izračune na podlagi ponudb več različnih institucij.

Kakšnega posebnega svetovanja za najem kredita na mobilni banki ne boste potrebovali. Vse potrebno boste našli na njihovi strani, kredit pa boste v par minutah naročili na daljavo. Pri tem ne boste potrebovali ne notarja ne potrdila o zaposlitvi kot tudi ne poroka ali zastavitve kakih vrednejših reči.

Kredit informativni izračun ni vedno enak

Kredit informativni izračun ne zagotavlja dejanskih zneskov, temveč nudi okvirne ocene, ki se lahko še spremenijo. Gre za izračun, ki temelji na predpostavkah in trenutno znanih pogojih, vendar se lahko končni pogoji kredita razlikujejo, ko se izvede natančnejša ocena kreditne sposobnosti posameznika in se upoštevajo specifične okoliščine.

Pri tem je treba imeti v mislih, da se lahko izračuni razlikujejo, zato jih seveda med seboj primerjajte. Mobilna banka sodi med najboljše mobilne v EU, kredit izplača v roku 24-ih ur od potrjene vloge in ne preverja kreditne sposobnosti svojih strank. Verjetno že veste kam boste šli po naslednji kredit, ko boste potrebovali denar.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje