Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit kljub izvršbi

Kredit kljub izvršbi

Je kredit kljub izvršbi mogoč?

Pri najemu kredita se mnogi sprašujejo, ali je mogoče dobiti kredit kljub izvršbi. Izvršba je pravni postopek, ki ga sproži upnik za izterjavo dolga. Vendar pa izvršba nekoliko oteži možnosti za pridobitev kredita, saj predstavlja tveganje za kreditodajalca. Kljub temu obstajajo nekatere možnosti za pridobitev kredita tudi v primeru izvršbe.

Vendar pa je to odvisno od več dejavnikov, vključno z višino dolga, rednostjo plačilnih navad in drugimi finančnimi okoliščinami posameznika. Če želiti najeti kredit s kar najmanj komplikacij vsekakor kliknite na mobilno banko, kjer lahko kredit naročite preko spleta ob uporabi računalnika, tablice ali pametnega telefona. Kaj veliko kompliciranja tam ne bo.

Kam po kredit kljub izvršbi?

V nekaterih primerih lahko posameznik pridobi kredit kljub izvršbi s pomočjo poroka ali s ponudbo zavarovanja za kredit. V vsakem primeru pa je priporočljivo, da se posvetuje z bančnim svetovalcem ali kreditnim strokovnjakom, da se oceni možnosti in tveganja ter da se sprejmejo ustrezne odločitve glede najema kredita.

A naj vas te ideje ne zavedejo. V prvem planu naj bo smotrna izbira, kar pomeni, da se za kredit odločite le v primeru, da ste prepričani, da ga boste zmogli odplačevati. V tem primeru vam je na voljo kredit brez komplikacij na mobilni banki, kjer ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Je kredit kljub izvršbi pametna ideja?

Razmišljanje o posojilu, kot je kredit kljub izvršbi, ni pametno zaradi več razlogov. Prvič, izvršba pomeni, da je posameznik že v finančnih težavah in da obstaja tveganje za neplačilo obveznosti. Kreditodajalci običajno ne želijo tvegati s posojili posameznikom, ki so že v izvršbi, saj to povečuje verjetnost, da dolg ne bo poravnan.

V primeru, da imate izpolnjene osnovne pogoje za najem na mobilni banki, ki je ni treba obiskati v živo, pa pripravite le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate mesečne prilive. Potrebno bo izpolniti spletno vlogo za kredit in kmalu bo denar že na poti na vaš račun.

Po kredit kljub izvršbi

A pozor, kredit kljub izvršbi pomeni še dodatno zadolževanje posameznika, kar lahko privede do poglobitve finančnih težav in še večjih obremenitev v prihodnosti. Namesto tega je priporočljivo, da posameznik razmisli o alternativnih rešitvah, kot so reprogramiranje obstoječih obveznosti, iskanje pomoči pri finančnem svetovalcu ali iskanje drugih virov pomoči, namesto da se dodatno zadolžuje.

V skrajnem primeru pa bodite pozorni na znesek za katerega se zadolžujete in preverite višino posameznih obrokov. Le to boste transparentno lahko pregledali v izračunu kredita na mobilni banki, kjer si boste s spletnim kalkulatorjem na hitro pripravili izračun. V kalkulator vnesete samo znesek kredita in do 12 mesečnih obrokov.

Spletni kredit kljub izvršbi

Mobilna banka je znana po tem, da kredit odobri in izplača hitro ter ne komplicira. Vse skupaj bo urejeno v nekaj minutah, denar pa bo izplačan v roku 15ih minut ali najkasneje v 24 urah. Morda ste začeli dan z razmišljanjem o posojilu kot je kredit kljub izvršbi, sedaj pa imate na voljo odlično rešitev.

Z denarjem boste lahko nato prosto razpolagali, ga porabili za plačilo kakšnih zapadlih računov in obveznosti, si kupili kaj za dom ali ga porabili za kaj povsem tretjega. Pri porabi namreč ne boste omejeni. Ko boste ta kredit odplačali pa boste lahko že naslednjega naročili kar z SMS sporočilom.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje