Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za brezposelne

Kredit za brezposelne

Kredit za brezposelne

Kredit za brezposelne je finančni izdelek, ki je namenjen posameznikom, ki trenutno nimajo redne zaposlitve in posledično nimajo rednih dohodkov iz dela. Ta vrsta kredita se običajno prilagaja posebnim potrebam in finančnemu položaju brezposelnih posameznikov. Pogoji za pridobitev kredita za brezposelne se lahko razlikujejo glede na ponudnika kredita.

Vendar pa so običajno manj zahtevni kot pri tradicionalnih kreditih, ki zahtevajo redne dohodke iz dela in obsegajo tudi nižje zneske ter manj meečnih obrokov za odplačilo. Če samo povemo, poznamo dve osnovni vrsti kreditov, dolgo ročni na 5 in več let ter kratko ročni na do 12 mesečnih obrokov kakršnega ima za vas tudi mobilna banka.

Kredit za brezposelne na mobilni banki?

Namen kredita za brezposelne je lahko pomoč pri reševanju nujnih finančnih težav, začetek lastnega posla ali ponovna vključitev na trg dela s pridobitvijo dodatnih kvalifikacij ali usposabljanjem. Pomembno je, da se pred sprejetjem odločitve za kredit za brezposelne posamezniki dobro seznanijo s pogoji kredita in svojimi finančnimi zmožnostmi za odplačilo.

Ali lahko tak kredit dobite na mobilni banki? Predvsem imejte v mislih, da potrebujete redne dohodke, saj morate svoje dolgove redno plačevati. Za kredit na mobilni banki morate biti slovenski državljan, imeti tukaj stalno prebivališče in prejemati redne mesečne prilive na bančni račun. Ne bo pa vam treba predložiti potrdila o zaposlitvi.

Kredit za brezposelne je tvegan

Kredit za brezposelne je lahko tvegan, saj posamezniki, ki nimajo redne zaposlitve, običajno nimajo stabilnega in rednega vira dohodka. To pomeni, da obstaja večja verjetnost, da bodo imeli težave pri odplačevanju kredita. Poleg tega so pogoji za kredite za brezposelne običajno manj ugodni kot pri tradicionalnih kreditih, kar lahko pomeni višje obrestne mere in strožje pogoje odplačevanja.

Preverite hitri kredit na mobilni banki in si pripravite izračun, ki vam ga pomaga izračunati kreditni kalkulator na spletni strani mobilne banke. Od vas potrebuje samo znesek kredita in pa število mesečnih obrokov, pa bo pred vami že popoln izračun kredita s stroški vred.

Hitri kredit za brezposelne

Brezposelni posamezniki se lahko soočajo tudi z dodatnimi finančnimi težavami, ki lahko otežijo odplačevanje kredita, kar še dodatno poveča tveganje za neuspeh pri odplačevanju posojila. Zato je kredit za brezposelne nevaren in je pomembno, da se osebe, ki razmišljajo o takšnem kreditu, dobro poučijo o svojih finančnih zmožnostih in pretehtajo vse možnosti pred sprejetjem odločitve o najemu kredita.

Na mobilni banki boste založeni z vsemi potrebnimi podatki, prav tako pa vam ne bo treba skrbeti za nič drugega. Potrebovali boste le nekaj minut prostega časa, napravo z dostopom do spleta in osebni dokument ter številko bančnega računa. Denar je nakazan v 24 urah od potrjene vloge.

Kredit za brezposelne preko spleta

Postopek za kredit za brezposelne preko spleta je običajno podoben postopku, ki ga izvajajo posamezniki z redno zaposlitvijo. Prvi korak je obisk spletne strani izbrane banke ali finančne institucije, ki ponuja kredite za brezposelne. Na spletni strani boste najverjetneje našli obrazec za vlogo za kredit, ki ga boste morali izpolniti.

V obrazcu boste morali navesti osebne podatke, finančne informacije in druge potrebne informacije, ki jih zahteva banka. Nekako podobno je tudi z mobilno banko, ki vam ne bo komplicirala na nobenem koraku niti omejevala porabe denarja na račun kredita. Mobilna banka se nahaja med najboljšimi takšnimi bankami v EU in ima izkušnje.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje