Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za nekomitente

Kredit za nekomitente

Kredit za nekomitente

Kredit za nekomitente sodi med kredite, ki so finančni produkti, na voljo tistim, ki nimajo stalnega ali rednega dohodka ali pa nimajo urejenega bančnega računa pri določeni banki. Ti krediti so oblikovani tako, da omogočajo dostop do finančnih sredstev tudi tistim, ki nimajo tradicionalne bančne povezave ali rednih prihodkov.

Enega takšnih kreditov lahko sedaj naročite tudi iz udobja lastnega doma. To opcijo vam nudi mobilna banka, ki se nahaja na spletu in je dostopna vsem slovenskim državljanom s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki. Za naročilo kredita potrebujete le napravo z dostopom do spleta in osebni dokument ter številko TR.

Kredit za nekomitente in pogoji

Eden od ključnih izzivov za nekomitente pri pridobivanju kreditov je dokazovanje sposobnosti vračila posojila. Ker nimajo stabilnega dohodka ali uradno potrjenega delovnega razmerja, je za njih težje dokazati kreditno zanesljivost in zmožnost vračila posojila. Vendar pa obstajajo posebni kreditni produkti kot je kredit za nekomitente, ki so zasnovani tako, da olajšajo dostop do posojil tudi njim.

Če želite do denarja priti v roku 24-ih ur, potem bo mobilna banka za vas idealna izbira, saj ne le da boste kredit naročili preko spleta v nekaj minutah, ampak bo ta tudi izplačan zelo hitro. Navadno že v 15-ih minutah po odobritvi ali najkasneje v roku enega dne.

Kako visok je lahko kredit za nekomitente?

Pogosto je kredit za nekomitente na voljo v obliki manjših zneskov in z nekoliko višjimi obrestnimi merami, saj predstavljajo večje tveganje za kreditnega ponudnika. Kljub temu so ti krediti lahko dragoceni vir finančne pomoči za tiste, ki se znajdejo v finančni stiski ali potrebujejo nujno denarno pomoč.

Koliko lahko dobite na mobilni banki vam bo pokazal kreditni kalkulator, na vas pa je, da preračunate tudi svoje plačilne zmožnosti in si pripravite izračun pri katerem znesek obroka ne bo omejeval vaše finančne stabilnosti. Ko ste z izračunom enkrat zadovoljni se morate zavedati, da imate pred seboj popolnoma vse podatke. Tudi stroške kredita.

Ima kredit za nekomitente pogodbo?

Za kredit za nekomitente je pomembno biti pozoren na vse pogoje posojila, vključno z obrestnimi merami, stroški obdelave, roki odplačevanja in morebitnimi dodatnimi pristojbinami. Pred podpisom pogodbe je treba skrbno preučiti vse možnosti in se posvetovati s finančnim svetovalcem, če je potrebno, da se zagotovi, da je posojilo primeren in trajnostno vključeno v finančni načrt.

Na mobilni banki pogodbe ne bo, kar pomeni, da vam ne bo treba hoditi niti k notarju ali iskati nekoga, da bi bil vaš porok. Tudi za zastavitev ne bo nobene potrebe. V resnici ne potrebujete niti potrdila o zaposlitvi, prav tako pa ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Komu pomaga kredit za nekomitente?

Kredit za nekomitente lahko nudi pomembno finančno pomoč tistim, ki se znajdejo v težkih finančnih razmerah ali imajo omejen dostop do tradicionalnih bančnih storitev. Vendar pa je ključno, da se pred pridobitvijo kredita dobro seznanimo s pogoji posojila, izberemo primernega ponudnika in se prepričamo, da bomo sposobni pravočasno vrniti posojilo.

Enako velja seveda tudi za najem kredita pri mobilni banki, ki sicer ne komplicira, a je na vsakem posamezniku, da se odloči smotrno in modro. Ko bo denar enkrat na vašem računu, boste lahko z njim upravljali po lastnih željah in potrebah. Mobilna banka spada v vrh EU mobilnega bančništva in vam je na voljo 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje