Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za podjetja

Kredit za podjetja

Kredit za podjetja

Kredit za podjetja je pomemben finančni instrument, ki omogoča podjetjem pridobitev potrebnega kapitala za rast, razvoj ali reševanje kratkoročnih finančnih težav. Podjetja lahko najemajo različne vrste kreditov, kot so kratkoročni krediti za financiranje obratnega kapitala, srednjeročni in dolgoročni krediti za naložbe v osnovna sredstva, ter posebni krediti za inovacije in tehnološke izboljšave.

Pomembno je, da podjetja temeljito preučijo svoje finančne potrebe in izberejo vrsto kredita, ki najbolje ustreza njihovim ciljem in finančni situaciji. V primeru, da potrebujete gotovino takoj in brez komplikacij, pa preverite ponudbo mobilne banke, kjer do kredita pridete kar na daljavo z osebnim dokumentom in številko bančnega računa.

Kredit za podjetja in pogoji

Ko se najema kredit za podjetja je ključno upoštevati pogoje kredita, vključno z obrestno mero, ročnostjo in dodatnimi stroški. Banke in druge finančne institucije ponujajo različne pogoje, zato je priporočljivo primerjati več ponudb, preden se odločite za določen kredit. Obrestne mere se lahko razlikujejo glede na vrsto kredita, ročnost in bonitetno oceno podjetja.

Poleg obresti je treba upoštevati tudi stroške odobritve kredita, zavarovanje in morebitne druge administrativne stroške. Prej smo omenili mobilno banko in povejmo, da so tam pogoji samo trije. Slovensko državljanstvo je prvi, sledi stalni naslov prijavljen v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki na bančni račun katerekoli banke.

Kredit za podjetja in boniteta

Pomemben vidik, ko se najema kredit za podjetja je tudi bonitetna ocena podjetja. Banke in finančne institucije običajno ocenjujejo kreditno sposobnost podjetja na podlagi njegovega finančnega stanja, preteklih poslovnih rezultatov in prihodnjih načrtov.

Podjetja z dobro bonitetno oceno lahko dobijo ugodnejše pogoje kredita, medtem ko se lahko podjetja z nižjo bonitetno oceno soočajo z višjimi obrestmi ali težavami pri pridobivanju kredita. Zato je za podjetja pomembno, da skrbno upravljajo svoje finance in ohranjajo dobro bonitetno oceno. Na mobilni banki vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali, gre sicer za potrošniški hitri kredit, z denarjem pa lahko prosto razpolagate. Želite do denarja v roku 24 ur?

Zakaj najeti kredit za podjetja?

Kredit za podjetja je navadno namenjen rasti in širitve poslovanja. Podjetja lahko uporabijo kreditna sredstva za nakup novih strojev in opreme, širitev proizvodnih kapacitet, razvoj novih izdelkov ali vstop na nove trge. Kreditna sredstva omogočajo podjetjem, da hitro izkoristijo poslovne priložnosti, ki bi jih sicer lahko zamudila zaradi pomanjkanja lastnih sredstev.

Prav tako lahko krediti pomagajo podjetjem premagati začasne likvidnostne težave in ohranjati nemoteno poslovanje. V primeru, ko pa osebno potrebujete nekaj denarja ali bi ga radi vložili v posel pa preverite ponudbo mobilne banke. Kredit si izračunate na spletu s pomočjo kreditnega kalkulatorja in v nekaj klikih kredit tudi najamete.

Zeleni kredit za podjetja

V zadnjem času postajajo vse bolj priljubljeni tudi specializirani krediti kot je kredit za podjetja za trajnostni razvoj, energetsko učinkovitost in digitalizacijo. Ti krediti pogosto ponujajo ugodnejše pogoje in spodbude za podjetja, ki vlagajo v trajnostne in inovativne projekte.

Na primer, podjetja lahko najamejo kredit za energetsko učinkovitost za financiranje projektov, ki zmanjšujejo porabo energije in emisije ogljikovega dioksida. Mobilna banka pa vam nudi hitro rešitev, ko rabite nekaj gotovine. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja ali poroka. Denar je navadno na računu že 15 minut od potrditve vloge za kredit. Uredite svoj naslednji kredit preko spleta brez veliko dokumentacije in težjih pogojev.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje