Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti na položnice

Krediti na položnice

So krediti na položnice še na voljo?

Pred časom so bili krediti na položnice izjemno priljubljeni, saj so omogočali preprosto in hitro pridobitev denarja brez dolgotrajnih postopkov. Vendar pa so jih v zadnjih letih prehitele druge oblike kreditiranja, predvsem zaradi razvoja digitalnih tehnologij in novih finančnih storitev. Ena od modernejših oblik kreditiranja je na voljo na mobilni banki.

Ta je posebna po tem, da vam je ni treba obiskati fizično, ampak zgolj preko spleta s pomočjo računalnika, pametnega telefona ali tablice. Ne potrebujete nobenega tehničnega znanja, saj je postopek povsem preprost in zelo hiter. Pri tem rabite zgolj en osebni dokument in številko TR kamor prejemate mesečne prihodke.

Krediti na položnice so zgodovina

Sodobni potrošniki se vse pogosteje odločajo za hitrejše in bolj dostopne možnosti, kot so spletne kreditne platforme ali digitalne bančne storitve, ki omogočajo hitro odobritev posojil in enostavno upravljanje financ prek mobilnih aplikacij. Kljub temu pa krediti na položnice še vedno ostajajo na trgu, vendar so izgubili svojo nekdaj vodilno vlogo zaradi spreminjajočih se potreb in pričakovanj sodobnih potrošnikov.

Če za primer vzamemo mobilno banko je hitro jasno tudi zakaj. Na mobilni banki denimo, poleg hitrosti in enostavnosti postopka, nudijo hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov celo osebam, ki kak kredit že imajo. Kredit je ne namenski in se ga lahko porabi za karkoli.

Krediti na položnice niso več in

Hitri krediti na položnice niso več zanimivi, saj so hitri spletni krediti postali bolj priljubljeni zaradi svoje enostavne dostopnosti in hitre odobritve. Za razliko od tradicionalnih posojil, ki zahtevajo obsežno dokumentacijo in dolgotrajne postopke odobritve, hitri krediti omogočajo potrošnikom, da hitro in enostavno pridobijo denar za nujne potrebe.

Spletne platforme in digitalne bančne storitve so olajšale postopek prijave in odobritve posojil, kar potrošnikom omogoča, da lahko posojilo pridobijo kar prek svojega pametnega telefona ali računalnika. Sem se uvršča tudi mobilna banka, kjer za najem kredita ne potrebujete drugega. Morate imeti le slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in redne prilive na TR.

Krediti na položnice so nekoliko zastarali

Spletni hitri krediti so pogosto na voljo brez zahtevanih jamstev ali dolgotrajnega preverjanja kreditne zgodovine, kar privablja tiste, ki se soočajo s finančnimi težavami ali potrebujejo denar v sili. Krediti na položnice so vendarle terjali nekaj več časa. Spletna hitrost in enostavnost pridobitve denarja pa danes mnogim potrošnikom olajša reševanje trenutnih finančnih izzivov.

Mobilna banka zagotovo sodi med te moderne rešitve, kjer poleg enostavnosti nudijo še zelo malo kompliciranja, kar je navada na nekaterih drugih bankah. Povejmo samo, da ne preverjajo kreditne sposobnosti, kar je že samo po sebi odlična novica. Potem pa še dejstvo, da ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, notarja, niti poroka.

Krediti na položnice za nakup avtomobila

Krediti na položnice, nekoč priljubljena oblika kratkoročnih posojil za manjše zneske, so danes našli svojo pot tudi v svet financiranja nakupa avtomobilov. Številne finančne institucije in avtomobilske družbe zdaj ponujajo to možnost kot alternativo tradicionalnim avtomobilskim kreditom. Za nakup avtomobila ponujajo določene prednosti, kot so hitra odobritev, minimalna dokumentacija in manj stroge zahteve glede kreditne zgodovine.

Seveda odvisno tudi od zneska kredita. Koliko lahko dobite na mobilni banki vam bo povedal kreditni kalkulator na spletni strani banke, potem ko boste vanj vnesli znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov. Dodajmo še, da bo izračun vseboval tudi vse zajete stroške kredita.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje