Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator

Kaj je kreditni kalkulator?

Kreditni kalkulator je orodje, ki ga uporabljamo za izračunavanje različnih parametrov kredita, kot so mesečni obroki, skupni stroški kredita, obrestna mera, čas odplačevanja itd. S pomočjo kreditnega kalkulatorja lahko potencialni kreditojemalci preverijo, koliko bi znašali njihovi mesečni obroki, če bi vzeli določen znesek kredita pri določeni obrestni meri in časovnem obdobju odplačevanja.

Takšen kalkulator uporablja vsaka banka ali posojilnica, a so parametri, ki so v izračunu uporabljeni, seveda različni. Nekatere banke nudijo tudi spletne kreditne kalkulatorje s katerimi si lahko kar sami na hitro izračunamo svoj kredit. Enega od teh najdemo na spletni strani mobilne banke in od nas zahteva le znesek kredita ter število obrokov.

Kreditni kalkulator je brezplačen

To jim omogoča, da bolje razumejo finančne posledice kredita in sprejmejo bolj premišljene odločitve. Kreditni kalkulatorji so pogosto na voljo na spletnih straneh bank, finančnih institucij in spletnih portalih, ki ponujajo finančne storitve. Kreditni kalkulator je enostaven za uporabo, saj je namenjen pomoči potencialnim kreditojemalcem pri načrtovanju njihovih financ.

Prej omenjeni kalkulator na mobilni banki je še posebej enostaven za uporabo. Vanj boste morali vnesti zgolj želen znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov za kompleten izračun. Ta nato, poleg vseh zneskov, transparentno prikaže tudi vse zajete stroške kredita. Od izračuna do naročila kredita vas nato loči le še nekaj minut.

Kreditni kalkulator ni vedno enak

Vsaka banka lahko ima svoj kreditni kalkulator, ki je prilagojen njenim specifičnim pogojem in izračunom. Zato se lahko rezultati iz enega kalkulatorja razlikujejo od tistih iz drugega, tudi če gre za enak znesek kredita, isto obrestno mero in čas odplačevanja. Razlog za to je, da banke lahko uporabljajo različne metode izračunavanja obresti.

Pa tudi različne stroške kredita, vključno s stroški sklenitve, in druge parametre, ki lahko vplivajo na končne izračune. Na mobilni banki lahko pričakujete enostaven postopek z minimalno dokumentacije (osebni dokument in številka TR) ter minimalnimi pogoji (slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redni mesečni prihodki). Ste pripravljeni na kredit?

Preverite kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator na mobilni banki je lahko povsem drugačen kot na vaši ali kateri drugi, zato je pomembno, da potencialni kreditojemalci preverijo podrobnosti vsakega kreditnega kalkulatorja in se posvetujejo s svojim bančnim svetovalcem ali preverijo pogoje na strani banke, da bi dobili natančnejše informacije o stroških kredita in mesečnih obrokih.

Kljub morebitnim razlikam pa so kreditni kalkulatorji še vedno uporabno orodje za oceno stroškov kredita in primerjavo ponudb različnih bank. Na mobilni banki vam izračun pove vse, dodajmo pa še, da vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali preko sistema Sisbon, prav tako ne boste rabili notarja, poroka ali zastaviti vrednejših predmetov.

Kreditni kalkulator je prvi korak do kredita

Ko se odločate za določen kredit naj bo kreditni kalkulator vaš prvi korak do njega. Šele ko boste povsem prepričani, se lotite naročila kredita. Tudi ta na mobilni banki poteka preko spleta in je urejen v le nekaj klikih s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Ko je kredit enkrat odobren, v roku 24 ur sledi izplačilo.

V resnici boste imeli kredit nakazan največkrat že po 15-ih minutah. Dodajmo še, da lahko denar porabite za karkoli ste imeli v mislih, plačate račune ali se odpravite na dopust. Poleg tega pa lahko poplačate kak star kredit, saj boste novega na mobilni banki dobili kljub temu.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje