Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini kredit za nezaposlene

Mini kredit za nezaposlene

Mini kredit za nezaposlene

Mini kredit za nezaposlene je besedna zveza, ki marsikomu pade na misel. Nezaposleni namreč zelo težko pridejo do kakšnega posojila. V resnici je to kar nemogoče, saj vse banke in finančne institucije zahtevajo neko garancijo, da bo posojolijemalec zmogel odplačevati najeti kredit. Je pa razlika v tem, kako zelo posamezna banka oteži dostop do svojih storitev.

Mobilna banka, ki slovi po tem, da je nikoli ni treba obiskati osebno, ampak le preko spleta z uporabo računalnika, tablice ali pametnega telefona, ima na voljo hitri kredit za katerega ne zahteva veliko pogojev. Le slovensko državljanstvo stalno prebivališče v Sloveniji in pa dejstvo, da na bančni račun prejemate redne mesečne prilive.

Mini kredit za nezaposlene ni najboljša ideja

Čeprav si kdo reče, da je mini kredit za nezaposlene nekaj zelo enostavnega, in ne bo šlo za velike zneske, pa je že vsak najmanjši dolg lahko težaven, če le tega ne zmorete vračati kot je dogovorjeno. Pred najemom kredita zato vedno dvakrat dobro razmislite in se odločite zanj šele, ko ste povsem prepričani.

Na mobilni banki vam pri tem ne bodo prav nič komplicirali. Od vas bodo potrebovali samo osebni dokument in številko TR na katerega prejemate mesečne prihodke. Pri tem dodajmo, da je to prav zares vse, saj potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali, prav tako ne notarja, kajti kreditne pogodbe ne bo.

Mini kredit za nezaposlene se sliši lepo

Mini kredit za nezaposlene se morda sliši lepo in enostavno, a vsako posojilo brez garancije je lahko nevarno in vodi v še večje finančne težave. Če ste prepričani, da boste zmogli odplačevati kredit seveda nadaljujte, a prepričajte se še z izračunom kredita. Le tega na mobilni banki opravite preko spleta.

Na njihovi strani vas namreč čaka kreditni kalkulator, ki od vas za izračun potrebuje znesek kredita ter število obrokov za odplačilo. Teh je lahko do 12, zato je kredit kratko ročni in tudi hitri. Denar, ki ga prejmete iz naslova tega kredita je vaš in ga lahko porabite za karkoli želite.

Mini kredit za nezaposlene da ali ne?

Mini kredit za nezaposlene je finančna možnost, ki lahko olajša kratkoročne denarne težave posameznikom, ki trenutno niso zaposleni. Ta oblika kredita običajno omogoča hitro pridobitev manjšega zneska denarja brez potrebe po predložitvi dokazil o rednih dohodkih iz dela. Namenjen je reševanju nujnih finančnih potreb, kot so nepričakovani stroški ali izredne situacije, in se lahko hitro odobri.

Kljub temu pa je pomembno, da posamezniki, previdno preučijo pogoje posojila, vključno z obrestnimi merami, roki odplačevanja in morebitnimi dodatnimi stroški, ter se prepričajo, da bodo sposobni izpolniti svoje obveznosti. Na mobilni banki boste o vsem transparentno obveščeni pri izdelavi kreditnega izračuna, kjer bodo zajeti tudi stroški.

Mini kredit za nezaposlene ni najboljša ideja

Mini kredit za nezaposlene verjetno res ni dobra ideja ne glede na to koliko denarja si boste izposodili. Najprej poskrbite za svojo finančno varnost in redne prilive nato pa naročite kredit po svoji izbiri. Hitri kredit na mobilni banki vas bo zagotovo navdušil, saj z njim ni veliko dela.

Naročili ga boste kar od doma, morda iz pisarne ali pa s kakšnega potovanja. Po potrjeni vlogi se denar nakaže največkrat že v četrt ure, najkasneje pa v roku 24 ur. Nakazilo se opravi z računa na račun, ne bo pa vam treba odpirati novega pri mobilni banki. Tudi stari kredit ne bo ovira.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje