Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mobi kredit

Mobi kredit

Kaj je mobi kredit?

Mobi krediti predstavljajo inovativno obliko kreditiranja, kjer se posamezniki lahko odločijo za hitro pridobitev denarja preko mobilnih naprav. Te hitre kredite omogočajo različne finančne institucije, kot je mobi kredit, in so namenjeni hitremu zadovoljevanju nujnih finančnih potreb posameznikov. Si tudi vi želite enostavnega in zelo hitrega kredita? Imamo nasvet za vas.

Mobilna banka, ki deluje preko spleta in jo obiščete torej z računalnikom, tablico ali pametnim telefonom vas bo zagotovo navdušila. V prvi vrsti z malo pogoji pa tudi s hitrostjo same realizacije, saj je kredit navadno izplačan že 15 minut po potrjeni vlogi za kredit, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Mobi kredit je enostaven

Mobi kredit se ponaša z enostavnim postopkom pridobitve, kjer posamezniki lahko v nekaj korakih preko mobilne aplikacije ali pošiljanja SMS-a pridobijo potrebna sredstva. To omogoča hitro odzivanje na nepričakovane finančne situacije, kot so nujni računi ali nepričakovani stroški. Tudi na mobilni banki je to mogoče, a pri naslednjem kreditu.

Ko je torej prvi kredit odplačan in ima banka že potrebne podatke z vaše strani. Pa poglejmo, kako naročiti svoj prvi kredit pri mobilni banki. Za začetek povejmo, da ne potrebujete drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate redna mesečna plačila. Vse do konca izplačila pa boste uredili na njihovi spletni strani.

Mobi kredit ima prednosti

Mobi kredit prinaša velike prednosti v primerjavi s klasičnimi bankami in posojilnicami. Odlikujeta ga fleksibilnost in dostopnost. Posamezniki lahko kjerkoli in kadarkoli preko svoje mobilne naprave dostopajo do teh kreditov, kar olajša reševanje trenutnih finančnih izzivov. Mobi krediti so prilagojeni hitremu tempu sodobnega življenja. Prav tako lahko od koderkoli naročite kredit na mobilni banki.

Če imate pri sebi pametni telefon, bo to dovolj ob dejstvu, da ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke na svoj bančni račun. Torej, brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve, poroštva ali česa tretjega. Ste le nekaj minut oddaljeni od kredita.

Mobi kredit je varen

Ko je v planu mobi kredit je poudarek tudi na varnosti in zasebnosti. Finančne institucije, ki ponujajo tovrstne kredite, skrbijo za zaščito osebnih podatkov in zagotavljajo varne transakcije. To povečuje zaupanje posameznikov, ki se odločajo za uporabo mobi kreditov. Tudi mobilna banka je povsem varna in deluje zelo transparentno zaradi česar spada v sam vrh EU mobilnega bančništva.

Kredit naročite v le nekaj klikih, izpolnite kreditno vlogo in počakate le še na denar. Pred tem pa seveda opravite izračun kredita s kreditnim kalkulatorjem, ki ga imajo na svoji spletni strani. Ta bo od vas potreboval samo znesek kredita in število obrokov (do 12).

Mobi kredit ko je nujno

Mobi kredit je še posebej koristen za tiste, ki se znajdejo v nujnih finančnih situacijah, kjer potrebujejo takojšnja likvidna sredstva in ne šele čez kak teden, ko bi banka preverila vse papirje. Hitrost pridobitve in preprostost postopka omogočata posameznikom, da nemudoma rešijo finančne težave in se izognejo nepotrebnim zamudam pri plačilih.

Pri mobilni banki ne bo nobenega čakanja v nedogled, saj ne preverjajo vaše kreditne sposobnosti in ne zahtevajo potrdila o zaposlitvi. Čeprav morda že imate kakšen dolg, boste vseeno lahko najeli nov kredit. Na voljo 24 ur na dan skozi vse leto, v naslednjem poizkusu pa tudi kot SMS kredit.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje