Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nepremičninski kredit

Nepremičninski kredit

Kaj je nepremičninski kredit?

Nepremičninski kredit je finančni produkt, ki omogoča posameznikom ali podjetjem, da financirajo nakup ali gradnjo nepremičnine, kot so stanovanja, hiše, poslovni prostori ali zemljišča. Ti krediti so pogosto dolgoročni in zahtevajo obsežno finančno analizo ter dokumentacijo pred odobritvijo. Slednje nikakor ni presenetljivo, saj gre vendarle za precej visoke zneske.

Če pa morda trenutno potrebujete manj in predvsem nekaj gotovine, ki jo lahko namenite za karkoli, pa bo mobilna banka poskrbela za vas. Zakaj ravno mobilna banka? Ker je na voljo preko spleta, brez fizičnega obiska in ne zahteva veliko pogojev in dokumentacije. Mobilna banka je na svojem področju ena najboljših v EU!

Nepremičninski kredit za nakup doma

Ena od glavnih uporab posojil tipa nepremičninski kredit je financiranje nakupa doma. Posamezniki, ki si želijo postati lastniki nepremičnine, pogosto uporabijo hipotekarni kredit, da pokrijejo del ali celotno vrednost nepremičnine. Te vrste kreditov omogočajo obročno odplačevanje v obdobju več let ali celo desetletij, pri čemer je nepremičnina običajno uporabljena kot zavarovanje za kredit.

Za vse ostalo pa so na voljo manjša posojila, kot denimo hitri kredit, kakršnega lahko najamete tudi na mobilni banki. Ta kredit je na voljo praktično vsem Slovenkam in Slovencem, ki posedujejo slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in na bančni račun katere koli banke prejemajo redne mesečne prilive.

Nepremičninski kredit tudi za prenovo

Poleg financiranja nakupa doma se lahko nepremičninski kredit uporabi tudi za gradnjo nove nepremičnine ali prenovo obstoječe. Takšni krediti, znani kot gradbeni ali obnovitveni krediti, omogočajo lastnikom ali podjetjem, da pridobijo potrebna sredstva za izgradnjo ali izboljšanje nepremičnine. Pogoji za te vrste kreditov se lahko razlikujejo glede na vrsto projekta in finančno stanje posojilojemalca.

Vam ostane še nekaj luknje za urejanje doma, nakup opreme, morda dela okoli hiše? Mobilna banka vam v 24-ih urah priskrbi finance za to. Kredit namreč naročite z nekaj kliki na računalniku ali preko tablice oziroma pametnega telefona. Pri sebi potrebujete le dve zadevi, osebni dokument in številko TR.

Nepremičninski kredit kot naložba

Nepremičninski kredit je lahko tudi vir kapitala za naložbe v nepremičnine. Investitorji lahko uporabijo te kredite za nakup stanovanjskih ali komercialnih nepremičnin z namenom oddajanja ali prodaje za dobiček. V takšnih primerih je ključno temeljito preučiti donosnost naložbe in se prepričati, da bo donosnost zadostna, da pokrije stroške kredita in prinaša dobiček.

Še vedno pa nekateri potrebujejo le nekaj tisočakov gotovine za popolnoma druge reči in to navadno prav takrat, ko je na računu najmanj denarja. V tem primeru si vzemite nekaj minut in naročite kredit preko spleta. Izplačilo navadno sledi že po 15-ih minutah od odobritve ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Nepremičninski kredit in pogoji

Kot pri vsakem finančnem produktu je tudi za nepremičninski kredit pomembno, da se posameznik ali podjetje pred odločitvijo za kredit dobro seznanita s pogoji posojila, obrestnimi merami, stroški obdelave in drugimi pogoji. Prav tako je ključno razmisliti o svojih finančnih zmožnostih in dolgoročnih ciljih ter se posvetovati s finančnim svetovalcem, če je potrebno, da se zagotovi ustrezna odločitev in trajnostna uporaba kredita.

Pri mobilni banki bodo zadeve mnogo bolj preproste, saj ne preverja vaše kreditne sposobnosti, ne zahteva potrdila o zaposlitvi, obenem pa ni kreditne pogodbe, kar pomeni, da ne bo potreben niti obisk notarja ali iskanje poroka, da bi jamčil za vas.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje