Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NKBM kredit

NKBM kredit

Po NKBM kredit ali kam drugam?

Ne mine dan, da nas ne pričaka kakšna položnica ali nakup v trgovini, v teku so konstantne podražitve in nič nenavadnega ni, če se znajdemo na vrtiljaku s katerega ne moremo več stopiti. Denarja žal ni na pretek zato včasih sežemo tudi po kakšnemo posojilu. Ali je to NKBM kredit ali kak drug kredit sploh ni pomembno.

Vedno iščemo najboljše kupčije in ponudbe zato tudi pri iskanju optimalnega kredita ni nič drugače. A pri kreditih ne gledamo zgolj na končni znesek pač pa tudi na obresti, stroške, hitrost realizacije in predvsem na pogoje. Ti so v nekaterih bankah dokaj zahtevni za večino.

Ima NKBM kredit hitro varianto?

O tem ali je NKBM kredit izveden hitro ali ne ne bi razpravljali, ker s tem nimamo izkušenj prav tako je težko govoriti o drugih bankah. Lahko pa povemo, da hiter kredit zares hitro lahko najamete na mobilni banki. Morda zanjo še niste slišali, a gre za banko, ki sodi med najboljše na tem področju v EU.

Ker je mobilna pomeni, da bo prišla k vam. In to v dnevno sobo, kopalnico ali pa na dopust. Kako? Povsem enostavno, s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona in spleta. Postopek najema kredita je nadvse enostaven in vam ne bo predstavljal nikakršnih težav.

Ko NKBM kredit morda ni dovolj

Ste se v preteklosti že obrnili po kredit in tako morda srečali NKBM kredit ali kako drugo ponudbo, ki vam je tisti hip zadoščala kasneje pa ste ugotovili, da potrebujete še malce več? Dodaten kredit lahko najamete na mobilni banki in tako poskrbite še za manjkajoči del.

Z denarjem na račun tega kredita lahko kupite ali plačate karkoli. Pogoji za najem pa so tako zelo enostavni, da bo povsem dovolj, če ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov in na bančni račun prejemate redne mesečne dohodke. Od papirjev rabite samo dva. Osebni dokument in številko bančnega računa na katerikoli banki.

NKBM kredit že imate?

Če NKBM kredit ali katerikoli drug kredit že imate lahko kljub temu na mobilni banki najamete še enega. Obstoječi kredit namreč ni ovira za mobilno banko, ki za odobritev vloge za kredit ne zahteva niti potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali česarkoli drugega. Tudi poroka ali zastavitve seveda ne.

V nekaj klikih si boste tako najprej izračunali kredit in ga nato še naročili. Izračun poteka preko kreditnega kalkulatorja na spletni strani banke vanj pa je treba vnesti le znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov v katerih ga boste odplačali. Potem sledi le še nekaj kratkih minut izpolnjevanje kreditne vloge.

NKBM kredit lahko pozabite

Ne glede na to ali NKBM kredit že imate, ali ste morda dobili premalo denarja ali pa ga želite odplačati, bo mobilna banka pravi naslov za vas. Odplačujete lahko tudi dve obveznosti hkrati kar pomeni, da stari kredit obdržite in ga odplačujete naprej. Denar, ki ga prejmete od mobilne banke lahko potrošite po svojih željah.

Še nekaj malega o hitrosti obravnave in izplačila. Ko boste vlogo za kredit izpolnili in oddali preko spleta, jo bodo na mobilni banki kaj kmalu preverili in potrdili. V kolikor bo vse tako kot mora biti, bo denar navadno nakazan že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje