Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB izračun kredita

NLB izračun kredita

NLB izračun kredita

Če vas zanima kako do najbolj ugodnega kredita za vas potem vsekakor potrebujete primerjalni izračun. Denimo, da imate v roki že NLB izračun kredita, pojdite po takšen izračun še kam in jih med seboj primerjajte. Seveda ne bo vse v tem kakšni zneski bodo na izračunu pač pa tudi pod kakšnimi pogoji.

In v tem primeru lahko s svojim izračunom kredita zagotovo kandidira tudi mobilna banka. Še posebej zato, ker od potrošnika zahteva bore malo ter zato, ker lahko izračun svojega kredita opravite kar na njihovi spletni strani. V resnici je celoten postopek prilagojen temu, da z njim opravite na daljavo brez osebnega kontakta.

Ko NLB izračun kredita morda ni optimalen

Seveda je popolnoma mogoče tudi, da vam opravljeni NLB izračun kredita ni najbolj po godu. Potrebujete poleg še nekaj dodatnega denarja? Tudi po tega se lahko obrnete na mobilno banko. To pa zato, ker tam lahko najamete kredit tudi v primeru, da kje drugje kakšnega že imate.

Tudi ostali pogoji so nadvse privlačni. Tako vam ne bo treba hoditi ne na banko in ne k notarju, prav tako pa ne boste potrebovali poroka, da bi jamčil za vas. Če ob tem dodamo, da potrebujete zgolj osebni dokument in številko bančnega računa je izbor jasen. Tudi drugi pogoji so seveda nadvse enostavni.

NLB izračun kredita in pogoji

Lahko opravite NLB izračun kredita ali izračun na kateri drugi banki, a pomembni bodo tudi pogoji. Mobilna banka zahteva zgolj slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne mesečne dohodke na bančni račun. Tako je. Brez kakršnihkoli drugih omejitev, pogojev in papirjev. Že ta hip lahko pričnete z naročilom kredita.

To storite tako, da s klikom na povezavo v tem članku obiščete spletno stran mobilne banke. Tam najprej uporabite kreditni kalkulator in si pripravite izračun po svojem okusu. Vnesite znesek kredita, izberite do 12 obrokov za odplačilo in preverite. Izračun pred vami bo ob vseh potrebnih podatkih zajemal tudi stroške kredita.

NLB izračun kredita za primerjavo

Uporabite NLB izračun kredita za primerjavo oziroma primerjate med seboj vse pridobljene ponudbe. Na mobilni banki boste zagotovo dobili tisto kar iščete saj boste do kredita prišli praktično brez komplikacij. Na daljavo z uporabo računalnika, tablice ali pametnega telefona in spleta ter z izjemno malo papirji in dokumenti.

Ob tem pa velja poudariti seveda še hitrost obravnave in izplačilo kredita. Potem, ko boste izpolnili in oddali vlogo za kredit bo ta kmalu že preverjena in potrjena. V primeru, da bodo vsi podatki skladni bo do nakazila navadno prišlo že v naslednjih 15-ih do 20-ih minutah. Najkasneje pa lahko na svoj denar računate v roku 24-ih ur.

NLB izračun kredita ni edini

Včasih se človek ne zna obrniti drugam kot le na svojo banko. K sreči je ponudbe veliko in dejstvo je, da lahko kredit na mobilni banki naročijo tudi komitenti drugih bank pri čemer jim na mobilni ne bo treba odpreti novega računa. Tako je NLB izračun kredita lahko vodilo, ni pa pogoj, da morate kredit najeti prav v svoji banki.

Mobilni banki zaupa ogromno zadovoljnih potrošnikov zaradi česar se uvršča v sam vrh EU na svojem področju. Enostavna in dostopna storitev z izjemno malo pogoji je nadvse privlačna za vse, ki na hitro potrebujejo denar. Tega boste lahko porabili za karkoli vam bo padlo na pamet.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje