Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB posojilo

NLB posojilo

Vas muči NLB posojilo?

Položnice se zbirajo v predalu, računi pa še kar prihajajo in ni videti, da bi jih kaj kmalu zmanjkalo. Morda je pred vrati še nakup energenta za zimo in kakšen servis avtomobila pa so težave že tu. Če morda že imate NLB posojilo in zaradi tega ne morete do novega kredita imamo morda za vas rešitev.

Sicer je povsem vseeno na kateri banki imate kredit, ker lahko kljub temu na mobilni prejmete še enega. Se sprašujete kako je to mogoče? Mobilna banka je zelo moderna banka, ki od vas ne bo zahtevala veliko pogojev. Kateri so to, pa vam zaupamo v nadaljevanju.

NLB posojilo ne bo problem

Torej, ne NLB posojilo ne katerokoli drugo posojilo ne bo problem, če ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljeno tudi stalno prebivališče in na bančni račun prejemate redna mesečna nakazila oziroma plačo. S tem boste že izpolnili vse zahtevane pogoje, ki jih ima za najem kredita pripravljene mobilna banka.

Še nekaj malega o tem zakaj se imenuje mobilna. Danes smo vsi navajeni, da se vse dogaja hitro in preko spleta. Tudi kredit bi radi naročili tako, da nam ne bi bilo treba hoditi na banko. In mobilna banka je to omogočila. Kredit boste tam naročili na daljavo preko spleta v le nekaj klikih.

Naj vas NLB posojilo ne skrbi

Ne glede na to ali ste želeli NLB posojilo najeti ali pa ga že imate se lahko osredotočite na pridobitev kredita pri mobilni banki. Za najem kredita vam ni treba postati komitent te banke prav tako pa ne boste potrebovali nič drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Če se sprašujete o ostalih potrdilih in dokazilih lahko nanje mirno pozabite. Ne bo vam treba v službo, da bi vam izdali potrdilo o zaposlitvi niti vam ne bo treba iskati notarja za overitev kakšnih papirjev ali pogodbe. Čisto vse bo potekalo preko spleta in ne več kot le nekaj kratkih minut.

Pogoji za NLB posojilo

Pogoji za NLB posojilo ali posojilo katere druge banke določa vsaka banka posamezno. Mobilna od vas ne bo zahtevala nič drugega razen naštetega zgoraj. In še nekaj. Preden bodo potrdili vašo kreditno vlogo ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti kar vam verjetno že veliko pove.

Postopek najema kredita je transparenten kar zagotavlja tudi kreditni kalkulator za izračun kredita. Tega boste našli na spletni strani mobilne banke in vanj vnesli samo znesek kredita in število obrokov. Izbrali jih boste lahko do 12, izračun pa bo poleg drugih zneskov pokazal tudi vse stroške kredita. Povsem brez skrbi ste lahko glede morebitnih pasti drobnega tiska.

NLB posojilo lahko odplačate

V primeru, da imate NLB posojilo ali posojilo na drugi banki lahko to seveda tudi odplačate v luči tega, da potem ne bi imeli dveh mesečnih obveznosti. Mobilna banka, ki se na svojem področju mobilnega bančništva uvršča v sam vrh EU vam ponuja marsikaj. Poleg najema kredita ob že obstoječem kreditu tudi opcijo, da starega poplačate.

To je seveda nadvse enostavno, od vas pa bo odvisno koliko denarja boste dobili na račun in koliko vam ga bo po polačilu še ostalo. Z denarjem lahko prosto razpolagate in ga potrošite za karkoli. Brez računov ali kakšnih potrdil o nakupu. Na voljo 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje