Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nlb študentski kredit

Nlb študentski kredit

Nlb študentski kredit

NLB Študentski kredit je priljubljena izbira med študenti, saj omogoča financiranje brez stroškov odobritve in zavarovanja. Za zneske do 2.500 evrov in s plačilno dobo do 12 mesecev oziroma do izteka študentskega statusa, kredit odobrijo brez potrebe po zavarovanju.

To omogoča študentom lažji dostop do potrebnih sredstev, brez dodatnih finančnih obremenitev, kar je še posebej pomembno za tiste, ki nimajo rednih dohodkov ali premoženja za zavarovanje kredita. Vedno pa pred najemom kredita na katerikoli banki, preverite še nekaj drugih ponudb bank, saj lahko med njimi najdete kakšno, ki je bolj primerna za vas. Ena teh je lahko tudi ponudba mobilne banke.

Ne namenski Nlb študentski kredit

NLB Študentski kredit je ne namenski, kar pomeni, da ga lahko študenti uporabijo za različne potrebe. Med pogostimi razlogi za najem tega kredita je plačilo šolnine, bodisi doma ali v tujini. Poleg tega lahko sredstva uporabijo tudi za kritje stroškov bivanja, učbenikov, opreme ali drugih študijskih potrebščin. Ne namenski krediti tako ponujajo večjo fleksibilnost pri upravljanju osebnih financ.

Prav tako ne namenski pa je hitri kredit na mobilni banki, kjer boste do posojila prišli z uborabo računalnika, tablice ali pametnega telefona, brez pretirane dokumentacije. Samo en osebni dokument potrebujete in številko bančnega računa kamor prejemate prilive. Preverite kako enostavno je tam prejeti kredit.

Nlb študentski kredit in poroštvo

Za Nlb študentski kredit do 5.000 evrov in z daljšo odplačilno dobo do 36 mesecev, je potrebno solidarno poroštvo, vendar brez ugotavljanja kreditne sposobnosti. To pomeni, da lahko študenti še vedno dobijo potrebna sredstva brez dolgotrajnih in zapletenih postopkov preverjanja kreditne sposobnosti.

Takšna prilagodljivost omogoča večji dostop do financiranja, ne glede na trenutne finančne razmere študenta ali njegove družine. Tudi mobilna banka pa se na tem področju izkaže za zelo prožno, saj ne zahteva poroštva, ni kreditne pogodbe in tudi ne zastavitve. Še več. Kredit prejmete brez preverjanja kreditne sposobnosti, zato preverite s pomočjo kreditnega kalkulatorja pri njih, koliko lahko dobite.

Nlb študentski kredit in prednosti

Stranke, ki se odločijo za NLB Študentski kredit, uživajo tudi ugodnosti pri sami odobritvi. Te ugodnosti vključujejo hitrejše in enostavnejše postopke, manj birokracije in bolj osebno obravnavo s strani bančnih svetovalcev. To pomeni, da je celoten proces najema kredita bolj prijazen do študentov, kar jim omogoča, da se osredotočijo na svoje študijske obveznosti, namesto da bi se ukvarjali s finančnimi težavami.

Malce pa se vrnimo še k ugodnostim mobilne banke, ki ne zahteva niti enega samega obiska banke in se na svojem področju ponosno uvršča med najboljše v EU. Gre za zelo hitro storitev, saj je kredit izplačan v roku 24-ih ur.

Nlb študentski kredit že imate?

Če Nlb študentski kredit že imate in ne morete dobiti novega, se lahko težave morda reši z uporabo mobilne banke. Pri tem dodajmo, da vam ne bo treba postati komitent te banke, kar pomeni, da vam ne bo treba odpirati novega bančnega računa in bo zadostoval že ta, ki ga imate sedaj.

Za najem kredita morate izpolniti tri osnovne pogoje; biti slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in pa na svoj TR prejemati redne mesečne prilive. Kredit je na voljo široki množici, zato preglejte ponudbo na spletni strani banke, uporabite kreditni kalkulator in si pripravite izračun kredita na do 12 mesečnih obrokov.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje