Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Obrok posojila

Obrok posojila

Pogoji za odobritev in obrok posojila

Pogoji za odobritev posojila so ključni dejavnik, ki vpliva na odločitev posojilodajalca. Ti pogoji običajno vključujejo kreditno zgodovino posameznika, rednost dohodkov, dolžino zaposlitve in druge finančne podatke. Posamezniki z dobro kreditno zgodovino in stabilnimi dohodki imajo večjo verjetnost odobritve posojila, kar lahko bistveno vpliva na končni obrok posojila.

Pri najemu kredita na mobilni banki so pogoji zelo enostavni in ni nobenega kompliciranja. Slovensko državljanstvo je prvi pogoj, drugi je stalni naslov v Sloveniji in tretji, redni mesečni prilivi na bančni račun. Gre za tri povsem enostavne pogoje pri čemer boste rabili le še osebni dokument, številko računa banke in napravo z dostopom do spleta.

Obrok posojila po oceni

Kredit lahko pridobijo različni posamezniki, vključno z zaposlenimi, samostojnimi podjetniki in upokojenci, odvisno od vrste posojila. Zaposleni ponavadi potrebujejo redne dohodke, samostojni podjetniki morajo predstaviti dokazila o svojem poslovanju, medtem ko upokojenci običajno potrebujejo dokazila o pokojnini, kar vpliva na višino za obrok posojila. Kako pa to poteka na mobilni banki?

Najprej povejmo, da mobilna banka pomeni, da vam ne bo treba hoditi nikamor. Računalnik, tablica ali pametni telefon bo povsem dovolj. Vzeti si bo treba le še nekaj minut prostega časa in že boste lahko naročili svoj kredit, ki ga boste poprej še izračunali z uporabo kreditnega kalkulatorja na strani.

Kako se izračuna obrok posojila?

Izračun za obrok posojila zajema več točk. Posamezniki s slabšo kreditno zgodovino, nestabilnimi dohodki ali tisti, ki ne izpolnjujejo drugih osnovnih pogojev, morda ne bodo upravičeni do posojila. Poleg tega obstajajo določene omejitve za posameznike z izredno nizkimi dohodki ali visokimi dolgovi, kar otežuje odplačevanje obroka posojila.

A ne pri mobilni banki, kjer ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, vas pošiljali k notarju ali od vas zahtevali, da si priskrbite poroka. Tudi zastaviti vam ne bo treba ničesar. Kredit se odobri zelo hitro po oddaji vloge za kredit, nakar steče tudi že plačilo. Izplačilo se navadno zgodi že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku enega dne.

Podatki za obrok posojila

Obrok posojila se običajno izračuna na podlagi več dejavnikov, vključno z zneskom posojila, obrestno mero in rokom odplačevanja. Obstaja več načinov izračuna obroka, vključno z enostavnim načinom za fiksne obroke in metodo anuitet, ki združuje obresti in glavnico v enotnem mesečnem obroku posojila. Pri mobilni banki izračun opravi kreditni kalkulator.

Vanj bo treba vnesti število mesečnih obrokov v katerih boste kredit odplačali in seveda znesek, ki si ga želite. Ko je kredit odobren in izplačan lahko z njim počnete kar želite. Plačate račune, vložite v posel ali pa kupite novo pohištvo. Kredit je namreč ne namenski in pri porabi niste omejeni.

Obresti in obrok posojila

Posamezniki, ki razmišljajo o najemu posojila, morajo jasno razumeti, kako se izračunava obrok posojila. To vključuje razumevanje razlike med fiksnimi in spremenljivimi obrestnimi merami ter vplivom različnih rokov odplačevanja. Razumevanje obroka je ključno za finančno načrtovanje, saj omogoča posameznikom, da realno ocenijo svojo sposobnost odplačevanja in se izognejo morebitnim težavam v prihodnosti.

Pri mobilni banki je dobro vedeti, da za najem kredita ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, ki bi ga pridobili od vašega delodajalca, ne bo pa vam treba odpirati niti novega bančnega računa. Tudi če kak kredit morda že imate, to ne bo ovira za najem posojila v mobilni banki.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje