Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Pogoji za kredit

Pogoji za kredit

Pogoji za kredit se razlikujejo

Pri najemanju kreditov je ključno paziti na detajle kot so pogoji za kredit, ki jih ponuja banka. Med pomembne pogoje spadajo obrestna mera, rok odplačevanja, stroški skritih provizij, zavarovanje ter druge administrativne takse. Preden se odločimo za določen kredit, je zato priporočljivo natančno prebrati drobno tiskano v pogodbi in se prepričati, da razumemo vse pogoje.

Če se odločite najeti enega najbolj enostavnih kreditov na trgu, potem vsekakor morate preveriti hitri kredit na mobilni banki, ki ima za vas kredit v celoti urejen preko spleta ne da bi enkrat samkrat obiskali banko drugače kot s pomočjo računalnika, tablice ali svojega pametnega telefona.

Pogoji za kredit na spletu

Ker se ponudbe kreditov med različnimi bankami in finančnimi institucijami lahko precej razlikujejo, je smiselno opraviti več primerjav, preden se odločimo za najugodnejšo možnost. Pri izbiri kredita je ključnega pomena, da so nam poznani pogoji za kredit, vključno z obrestno mero, rokom odplačevanja in dodatnimi stroški, kot so provizije in zavarovanja.

Na mobilni banki kakšnih večjih izračunov ne potrebujete, saj bo vse jasno, ko boste v kreditni kalkulator vnesli znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov. Izračun vam bo namreč prikazal prav vse stroške kredita, nakar boste lahko nadaljevali z izpolnitvijo vloge za kredit, jo oddali in tako naročili kredit.

Pogoji za kredit niso vse

Pri preverjanju zadev kot so pogoji za kredit je pomembno upoštevati tudi lastne finančne zmožnosti in potrebe. Če želimo najti najboljšo ponudbo za nas, moramo oceniti svoje mesečne prihodke in izdatke ter se prepričati, da smo sposobni redno odplačevati obroke kredita. Preden najamete kredit na mobilni banki pa preverite še naslednje podatke.

Mobilna banka sodi med najboljše tovrstne ustanove v EU. Pred odobritvijo kredita ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, prav tako od vas ne bodo zahtevali potrdila o zaposlitvi ali kakšnih drugih papirjev. Vse kar torej potrebujete pri najemu kredita je osebni dokument in številka bančnega računa kamor prejemate redne mesečne prilive.

Pogoji za kredit in namen

Glede na namen nakupa obstaja več vrst kreditov, med katerimi so najpogostejši stanovanjski krediti, osebni krediti, avtokrediti, študentski krediti in poslovni krediti. Vsak tip kredita ima svoje značilnosti in so zanje znani specifični pogoji za kredit, zato je pomembno izbrati tistega, ki najbolj ustreza našim potrebam in finančni situaciji.

Na mobilni banki je najboljše to, da lahko denar porabite za karkoli želite in ne zgolj za en sam namen. Z gotovino lahko prosto razpolagate, ko je ta enkrat nakazana na vaš tekoči račun. Dodajmo še eno podrobnost. Kredit na mobilni banki lahko naročite tudi takrat, ko kakšno posojilo že odplačujete drugje.

Pogoji za kredit

Pri odločanju o najemu kredita je ključno tudi razmisliti o dolgoročnih finančnih ciljih in strategiji odplačevanja dolga. Prednostno bi morali izbrati kredit, ki je skladen z našimi finančnimi cilji in nas ne obremenjuje preveč, ko gre za odplačevanje obrokov. Pogoji za kredit tako odigrajo zelo pomembno vlogo pred samim najemom.

Za mobilno banko je znano, da vam tam kaj dosti ne bo treba razmišljati. Kredit je sila enostaven, je kratko ročni in hitri. Ne bo vam treba hoditi k notarju, saj za kredit ne bo potrebna kreditna pogodba, prav tako ne boste rabili poroka ali zastavljati kakšnih vrednejših predmetov. Za slovenske državljane z rednimi prihodki in stalnim prebivališčem.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje