Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja takoj

Posoja denarja takoj

Posoja denarja takoj

Posoja denarja takoj ponuja privlačno možnost za tiste, ki hitro potrebujejo finančno pomoč. Pogosto so pogoji za pridobitev teh posojil precej dostopni. Bankam ni treba predstaviti dolgotrajnih finančnih izpiskov ali se ukvarjati s kompleksnimi postopki. Večina ponudnikov zahteva le redne dohodke, osebno identifikacijo in dokazilo o stalnem prebivališču.

Pri mobilni banki pa so šli še korak dlje. V prvi vrsti zato, ker obisk banke sploh ni potreben. Prav zato se imenuje mobilna, saj jo obiščemo le na spletu, pri čemer seveda ne potrebujemo nič drugega kot računalnik, tablico ali pametni telefon. Celoten postopek okoli najema kredita opravimo v zgolj nekaj minutah.

Za koga je posoja denarja takoj?

Posoja denarja takoj je običajno na voljo širokemu krogu posameznikov. Zaposleni, samostojni podjetniki ali tisti s stalnimi dohodki iz pokojnin imajo dobre možnosti za odobritev. Pomembno je, da posameznik izpolnjuje osnovne pogoje glede dohodka, starosti in prebivališča. Večina ponudnikov posojil ima prilagodljive pogoje, kar omogoča različnim skupinam ljudi dostop do teh sredstev.

Kar se mobilne banke in pogojev tiče, je potrebno biti le slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in imeti redne mesečne prihodke na bančni račun katere koli banke. Računa pri mobilni banki vam ne bo treba odpirati, povsem nepomembno pa je tudi, če že odplačujete kakšen kredit.

Posoja denarja takoj za vse?

Kljub relativni dostopnosti je posoja denarja takoj določena z določenimi omejitvami. Posamezniki brez stalnih dohodkov, z negotovimi zaposlitvami ali z nizkimi kreditnimi ocenami lahko naletijo na težave pri odobritvi. Vsak ponudnik ima svoje standarde in kriterije, zato je priporočljivo preveriti pogoje posameznega posojilodajalca. Mobilna banka vaše kreditne sposobnosti ne preverja.

To pa seveda pomeni precej manj možnosti za zavrnitev vloge za kredit, ki jo boste izpolnili in oddali preko spleta, potem ko boste opravili najprej še izračun kredita. Pri tem si boste pomagali s kreditnim kalkulatorjem v katerega boste vnesli dva podatka. Znesek kredita in pa število obrokov. Teh je na voljo do 12.

Posoja denarja takoj in postopek

Postopek, ki ga zahteva posoja denarja takoj je običajno preprost. Potrošniki lahko večino stvari opravijo preko spleta. To vključuje izpolnitev preprostega obrazca, priložitev potrebnih dokumentov in podpis pogodbe, če je ta zahtevana. Hitrost odobritve je eden od ključnih prodajnih argumentov, saj lahko denar dobite na račun v nekaj urah.

Pri mobilni banki kreditne pogodbe ne bo, kar pomeni, da vam ne bo treba obiskati niti notarja. Še več, ker ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, vam ne bo treba hoditi na kadrovsko v službo, prav tako pa ne potrebujete poroka ali zastavitve. V resnici je vse kar potrebujete osebni dokument in številka TR.

Posoja denarja takoj poteka hitro

Čeprav je posoja denarja takoj hitra rešitev, je ključno, da potrošniki odgovorno ravnajo s temi sredstvi. Pomembno je razumeti pogoje, obrestne mere in roke odplačevanja. Preudarno upravljanje posojila zagotavlja, da se izognete morebitnim težavam v prihodnosti in da posojilo služi svojemu prvotnemu namenu – finančni stabilnosti. Na mobilni banki se o vsem seznanite na spletni strani banke.

Banka, ki na mobilnem bančnem področju sodi med najboljše v EU se lahko pohvali z zadovoljnimi strankami, ki so navdušene, ko ugotovijo, da lahko po odplačanem prvem kreditu naslednjega naročijo kar preko SMS sporočila. Denar lahko potrošite skladno s svojimi željami, nakazan pa je navadno že po 15-ih minutah do 24-ih ur.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje