Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja gotovine

Posoja gotovine

Posoja gotovine

Posoja gotovine je postala pogosta praksa, ko posamezniki iščejo dodatna sredstva za različne finančne potrebe. Pri tem je ključnega pomena razumeti postopek posoje in se zavedati morebitnih posledic. Če si želite enostavnega najema hitrega kredita, ki je obenem pregleden, potem obiščite mobilno banko.

Čevljev ali avtomobila pri tem ne potrebujete. Mobilno banko lahko obiščete kar v pižami iz svoje dnevne sobe. Vse kar morate imeti na razpolago je vaš računalnik, tablica ali pametni telefon in seveda dostop do spleta. Potem bo vse skupaj minilo v le nekaj kratkih minutah. Kredit boste preverili, ga naročili in zaključili s postopkom vse do izplačila.

Posoja gotovine uradno

Pri iskanju posoje gotovine se posamezniki najpogosteje obrnejo na banke ali druge finančne institucije. Ti ponudniki običajno omogočajo odobritev posojila ob predložitvi ustrezne dokumentacije in oceni kreditne sposobnosti posameznika. Posoja gotovine lahko poteka tudi preko spleta, po vseh potrebnih merilih skladnosti z zakonodajo, ki na tem področju skrbi za pošteno prakso.

Na mobilni banki so za preglednost poskrbeli s svojim kreditnim kalkulatorjem. Ta vam omogoča, da z vnosom zneska kredita in števila obrokov povsem enostavno pridete do transparentnega izračuna kredita. Obrokov je na voljo do 12, v izračunu pa bodo zajeti tudi že vsi stroški kredita. Nato sledi le še oddaja vloge za kredit.

Posoja gotovine in pogoji

Preden se odločite za korak kot je posoja gotovine, je ključno skrbno preučiti pogoje posojila, kot so obrestne mere, roki odplačevanja in dodatni stroški. S tem boste lahko bolje razumeli finančne obveznosti, ki jih prinaša posojilo. Pri mobilni banki kaj veliko pogojev ne boste našli. V resnici samo tri, popolnoma enostavne.

Redna plačila na vaš bančni TR račun, stalni naslov, prijavljen v Sloveniji in pa seveda slovensko državljanstvo. To so edini pogoji, ki jih ima za vas mobilna banka. Pri izpolnjevanju vloge za kredit, ki poteka preko spleta imejte tako pred sabo samo osebni dokument in pa seveda številko bančnega računa.

Hitra posoja gotovine

Posoja gotovine preko spleta je postala priljubljena možnost, saj omogoča hitro in enostavno pridobitev sredstev brez potrebe po obisku fizične poslovalnice. Kljub temu pa je pomembno biti previden pri izbiri spletnih ponudnikov in se prepričati o zakonitosti in transparentnosti njihovih storitev. Mobilna banka pri tem prednjači s svojo storitvijo preko spleta.

V le nekaj minutah boste oddali vlogo, na strani banke jo bodo v kratkem pregledali, jo potrdili, če bo seveda ustrezno izpolnjena, ter vam nakazali denar odobrenega kredita. Ta denar boste lahko nato prosto porabili za kar koli boste želeli, brez dokazovanja z računi ali kakšnimi potrdili. Denar je vaš.

Posoja gotovine na črno

Nekateri ljudje se odločijo za posojo gotovine tudi od prijateljev ali družinskih članov. V takih primerih je ključno vzpostaviti jasne pogoje vračila ter ohraniti odnos na temelju zaupanja in spoštovanja. Posoja gotovine brez regulacije državnih organov je vedno varljiva in potencialno nevarna tako za dajalca kot prejemnika kredita.

Z mobilno banko boste vedno na varni strani, pri čemer je dobro vedeti še, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, do posojila preko spleta pa boste prišli celo brez potrdila o zaposlitvi ali kakšne druge dokumentacije. Gre za eno najboljših takšnih bank v EU, zato ste lahko vedno prepričani, da je vse v najlepšem redu.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje