Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila na položnice

Posojila na položnice

Kaj so posojila na položnice?

Posojila na položnice so odlična rešitev za tiste, ki želijo ohraniti finančno stabilnost. Z rednimi plačili lahko enostavno pokrijete svoje obveznosti, hkrati pa ohranjate pregled nad svojimi stroški. Ta oblika posojila je zanesljiv način za sprotno upravljanje proračuna. Ali pa morda obstaja še kaj boljšega in bolj enostavnega za vas?

Seveda obstaja, imenuje se hitri kredit na mobilni banki. Do tega lahko pridejo slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki na bančni račun. Pravkar ste prebrali edine tri postavljene pogoje s strani mobilne banke, ki vam stojijo na poti do kredita. Kredit že imate? Ni problema!

Posojila na položnice, ko je nujno

V situacijah nujnosti, kot so nepričakovani zdravstveni stroški ali popravila doma, posojila na položnice omogočajo hitro finančno rešitev. Hitra odobritev zagotavlja, da se lahko takoj soočite s takšnimi nepredvidljivimi stroški. Še hitreje pa se boste z njimi soočili na podlagi hitrega kredita na mobilni banki.

Ne bo vam treba namreč nikamor in boste kredit naročili kar iz udobja svojega kavča ali denimo s potovanja, kjer nujno potrebujete denar. Postopek teče preko spleta, je hiter in denar prejmete nakazan na TR navadno že po 15-ih minutah od odobrene vloge za kredit, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Verjetno hitrejšega financiranja ne poznate?

Posojila na položnice za študij?

Študentje ali tisti odrasli, ki si želijo nadaljevati izobraževanje, lahko izkoristijo posojila na položnice za pokritje stroškov šolanja. S fleksibilnimi pogoji vračanja omogočajo lažje financiranje izobraževalnih priložnosti. Na podoben način pa lahko porabite tudi hitri kredit mobilne banke, saj pri porabi niste omejeni glede na namen. Gre namreč za ne namenski kredit.

Takšen kredit pa lahko potrošite za avto, opremo, nov računalnik, potovanje, dopust, posel, karkoli. Ne omejujte se z namenskimi krediti, če imate na voljo gotovino, ki jo lahko razporedite in porabite po lastnih željah in potrebah. Morda poplačate star kredit ali plačate zapadle račune, ki vam že nekaj časa dihajo za vrat.

Posojila na položnice

Posojila na položnice omogočajo dolgoročno finančno stabilnost, saj vam omogoča konsolidacijo dolgov. Z združitvijo obveznosti v eno plačilo preprosto upravljate svoje finančne obveznosti, kar vodi v udobnejše obvladovanje proračuna. Kot pa smo omenili že zgoraj, boste še hitreje do denarja prišli brez položnic in obiska posojilnice, tako da obiščete spletno mobilno banko.

Tam v kreditni kalkulator vnesete znesek, ki ga potrebujete, izberete do 12 mesečnih obrokov in preverite ali vam izračun ustreza. Pred vami bodo vsi podatki in zneski vključno s samimi stroški kredita. Zelo transparentno in brez komplikacij ter brez preverjanja kreditne sposobnosti in brez potrdila o zaposlitvi. Ste za?

Posojila na položnice so out

Čeprav so bila morda nekoč posojila na položnice učinkovit način za obvladovanje določenih finančnih situacij, opažamo premik v trendu kreditiranja. S pojavom kreditiranja na spletu postaja vse bolj očitno, da je sodobna družba začela iskati bolj prilagodljive in hitre rešitve. Spletna kreditiranja ponujajo enostaven dostop do sredstev, brez zapletenih postopkov in dolgih čakalnih dob.

To je prispevalo k zmanjšanju priljubljenosti tradicionalnih posojil na položnice, saj se potrošniki nagibajo k hitrejšim in bolj prilagodljivim možnostim financiranja preko spleta. In veliko ljudi je pri tem spoznalo mobilno banko, ki za najem kredita ne zahteva drugega kot osebni dokument in številko vašega tekočega računa.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje