Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila privat

Posojila privat

So posojila privat ok?

Posojila privat predstavljajo obliko financiranja, kjer posojilojemalec ne išče sredstev pri tradicionalni banki, temveč pri zasebni osebi ali neformalnem posojilodajalcu. Tovrstna posojila so običajno manj formalna in se sklepajo na podlagi dogovora med posamezniki, kjer pa navadno ni prisotnosti formalne kreditne pogodbe ali drugega zapisa o posojilu, kar lahko predstavlja težave.

Brez kreditne pogodbe pa lahko do denarja pridete tudi preko spleta in sicer na mobilni banki. Obisk banke kot takšne ne bo potreben, skozi vrata boste vstopili samo na spletu, ko boste obiskali njihovo spletno stran in tam opravili izračun kredita, ter tega na željo kasneje tudi naročili v le nekaj klikih.

Prednosti posojila privat

Ena od prednosti za najem posojila privat je v njihovi fleksibilnosti in manjši količini birokracije v primerjavi s tradicionalnimi bančnimi posojili. Posojilodajalci privat pogosto omogočajo bolj prilagodljive pogoje glede obrestnih mer, rokov odplačevanja in drugih podrobnosti, kar privablja posameznike, ki želijo izogniti se kompleksnim postopkom bank. A ni vedno tako enostavno.

In ko smo že pri enostavnosti naročanja kredita, ne moremo, da ne bi znova omenili mobilne banke. Predstavljajte si naročilo kredita preko računalnika, tablice ali pametnega telefona, pri tem pa rabite le dva osnovna dokumenta, osebnega in številko bančnega računa. Ja, prav res je lahko tako enostavno kot se sliši.

Tvegana posojila privat

Kljub prednostim pa so posojila privat povezana s tveganji. Pomanjkanje formalnih postopkov in nadzora lahko vodi v nejasnosti glede pogojev posojila. Posojilojemalci morajo biti previdni in natančno preučiti vsebino pogodbe ter se zavedati morebitnih tveganj, kot so visoke obrestne mere ali neprilagojeni pogoji odplačevanja. Ravno zaradi tega se je še vedno bolje oglasiti na banki.

Ker mobilna banka res ne komplicira, to ne bi smela biti ovira za vas, če ste slovenski državljan, imate tu prijavljen stalni naslov in na bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. To so namreč vsi pogoji, ki jih je postavila mobilna banka in ne čudi, da sodi med najboljše tovrstne v EU.

Posojila privat v domačem krogu

Posojila privat temeljijo na osebnih odnosih in zaupanju med posojilojemalcem in posojilodajalcem. V nekaterih primerih so to lahko družinski člani, prijatelji ali drugi znanci. Kljub temu je ključno, da se vse podrobnosti zapišejo v pisni pogodbi, ki jo podpišejo obe strani, da se preprečijo morebitni konflikti. Na koncu se na ta način lahko uničijo prijateljstva.

Z mobilno banko teh dvomov ne bo. Za kredit tam ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, niti banka ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti v Sisbonu. Veste, kaj to pomeni? Da je vseeno, če mogoče en kredit že imate, kot tudi na kateri banki imate svoj osebni bančni račun.

Pravni vidik posojila privat

Vprašanja pravne narave so lahko pomembna za posojila privat. Jasna in transparentna pogodba je ključna za zaščito obeh strani in reševanje morebitnih konfliktov. Posojilojemalci morajo biti pozorni na morebitne pravne omejitve in se posvetovati s pravnim strokovnjakom, če imajo pomisleke glede določb posojilne pogodbe. Z mobilno banko pa bo vse urejeno v nekaj klikih.

Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani banke pa preverite koliko lahko dobite in kakšni so vsi stroški. Sledi le še izpolnitev in oddaja vloge ter nakazilo po odobritvi, ki navadno sledi že v naslednjih 15-ih minutah do 24-ih urah.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje