Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila

Posojila

Kam po ugodna posojila?

Živimo v svetu kjer se več ali manj vse vrti okoli denarja. Radi bi rekli, da okoli česa drugega, a dejstvo je, da za preživetje potrebujemo denar. Do tega pridemo s pridnim delom kljub temu pa ga navadno ni dovolj za prav vse kar potrebujemo in si želimo. Takrat pridejo prav tudi kakšna posojila.

Zagotovo ste se že kdaj znašli v situaciji, ko je bilo treba nekaj kupiti ali plačati takoj vi pa za to niste imeli denarja. Seveda se človek v teh primerih obrne na banko kjer pa ni vedno deležen samo prijetnih presenečenj in dobrih novic. Za vas imamo rešitev.

Po posojila na mobilno banko

Če si želite enostavnega najema posojila s sprejemljivimi pogoji potem bo mobilna banka kot nalašč za vas. Na tej banki pridejo do kredita tudi tisti, ki kakšnega že imajo ali pa so jih njihove banke zavrnile zaradi kreditne nesposobnosti. Le te na mobilni banki namreč ne bodo preverjali.

In zakaj sploh mobilna? Mobilna se imenuje, ker pride v vsak dom, na vlak, avtobus ali na dopust. Če imate pri sebi računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta lahko kredit naročite že v naslednjih nekaj minutah ne glede na to kje se nahajate. Vas skrbijo papirji? Samo osebni dokument in številko bančnega računa potrebujete.

Zelo enostavna spletna posojila

Na mobilni banki ponujajo nekaj za kar lahko rečemo, da so zelo enostavna in hitra posojila. Enostavna za najem, zaradi enostavnih pogojev in hitra zaradi hitrosti obravnave in izplačila. Za vse skupaj boste potrebovali le nekaj minust prostega časa, po odobritvi pa bo denar zelo hitro tudi nakazan.

Najprej v nekaj klikih opravite izračun kredita na spletni strani omenjene banke. To storite z uporabo kreditnega kalkulatorja v katerega vnesete le dva podatka. Znesek kredita in pa do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Končni izračun bo prikazal vse potrebne zneske, višino obrokov in tudi stroške kredita zaradi česar je takšen najem še bolj transparenten.

Ko so drugje posojila nedosegljiva

Ljudje, ki posojila najemajo v mobilni banki nemalokrat povedo, da jih drugje niso mogli dobiti. Enim so ponagajali pogoji, drugim pa kaj drugega. Na mobilni banki bo dovolj že slovensko državljanstvo, stalni naslov prebivališča v Sloveniji in seveda redni mesečni prihodki na vaš bančni račun. Novega vam ne bo treba odpirati.

Da bi kar najhitreje prišli do denarja bodite natančni pri izpolnjevanju kreditne vloge saj bo le tako lahko postopek nemoteno in hitro tekel dalje. Morda vas to preseneča, a za kredit na tej banki ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, notarske overitve, poroka ali zastavitve. Dejansko gre za minimalne zahtevane pogoje.

Na račun posojila lahko kupite karkoli

Na finančnem trgu poznamo različna posojila. Ena so dolgo ročna, nepremičninska, spet tretja kratko ročna. Na mobilni banki boste najeli slednje kar pomeni, da je dostop do denarja in njegova poraba povsem po vaši volji, kredit pa bo izplačan zelo hitro. Ko boste z odplačevanjem enkrat končali pa vas bo čakalo lepo presenečenje.

Če boste še kdaj potrebovali denar boste do njega prišli še hitreje. Banka vas bo namreč dodala na poseben seznam preverjenih strank saj bo že imela vaše podatke zato boste lahko naslednjič naročili kredit kar preko SMS. Vsekakor ponudba mimo katere ne smete pogledati in ponudba, ki prepriča.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje