Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilna pogodba

Posojilna pogodba

Je posojilna pogodba vedno potrebna?

V primeru, ko se človek odloči za najem posojila je jasno kam bo najprej pogledal. Verjetno na svojo matično banko pa tudi še na katero drugo saj so morda tam na voljo boljši pogoji. Navadno je tudi tako, da se z banko sklene posojilna pogodba kar pa ne velja v vseh primerih.

In mi poznamo dober primer. Mobilna banka, ki vam je na voljo preko spleta vam nudi hitre kredite ne, da bi se morali pri tem kaj posebej vezati, odpirati tekoči račun ali sklepati pogodbe. Dovolj bo, da kliknete na njihovo spletno stran in tam v nekaj minutah opravite vse potrebno za naročilo kredita.

Ko posojilna pogodba ni potrebna

Mobilna banka od vas pričakuje samo, da ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljen tudi stalni naslov in, da na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. To je zares vse saj vas ne bo čakala posojilna pogodba, ki bi jo bilo morda treba celo overiti pri notarju kot tudi ne kaj drugega.

Do kredita na mobilni banki boste prišli z osebnim dokumentom in številko bančnega računa. Brez potrdila o zaposlitvi in brez poroka ali zastavitve. Bolje, lažje in hitreje verjetno ne gre. Že imate kakšen kredit? Ni problema na mobilni banki lahko kljub temu dobite še enega ne glede na kateri banki imate odprt račun.

Kdaj je posojilna pogodba nujna

Vsekakor pa lahko rečemo, da obstajajo primeri, ko je posojilna pogodba praktično nujna. V primeru, ko se denimo kupujete rabljene reči in se posojilo nanaša na fizično osebo je vedno dobro imeti pogodbo. Vsekakor pa je še vedno bolje najeti transparenten kredit pri mobilni banki in uživati brez skrbi.

Ste vedeli, da lahko denar na račun tega kredita porabite kakor vas je volja? Torej, lahko kupite kaj novega, plačate stare račune ali pa rešite zapadle obveznosti do banke. Tudi na potovanje se lahko odpravite ali pa denar oplemenitite na borzi, a previdno s tem. Mobilna banka je sicer ena najboljših v EU na svojem področju.

Naj vas posojilna pogodba ne skrbi

Kot smo že rekli posojilna pogodba v primeru mobilne banke ne bo potrebna. Vsekakor pa morate takšne pogodbe vedno prej dobro prebrati in biti pozorni tudi na drobni tisk kamor različni kreditodajalci radi skrijejo kakšne pasti. Teh se vam v primeru mobilne banke ni bati saj boste o vseh zneskih obveščeni še pred oddajo kreditne vloge.

Do teh informacij boste prišli s pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki ga lahko uporabite kar na spletni strani banke. Vanj enostavno vnesete želeni znesek posojila in izberete do 12 mesečnih obrokov kolikor bo trajalo odplačevanje. Izračun vam bo transparentno prikazal vse zneske vključno s stroški kredita.

Če je posojilna pogodba nejasna

V primeru, da se lotevate kakšnega posla drugje in se vam zdi posojilna pogodba nejasna jo obvezno pokažite kakšnemu pravniku, da vam raztolmači vse zadeve preden pristavite svoj podpis. Ta pa ne bo potreben na mobilni banki kjer boste kredit najeli kar na daljavo od koderkoli boste želeli.

Potrebujete le računalnik, prenosnik, tablico ali pametni telefon in dostop do interneta. Potem izpolnite kreditno vlogo, jo oddate in po potrditvi že lahko pričakujete nakazalo na tekoči račun. Največkrat že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur bo denar pri vas. Pred vami je eden najbolj enostavnih in hitrih kreditov pri nas.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje