Hitri kredit preko računa

Samo 3 minute za oddajo kreditne vloge in manj kot 20 minut je potrebnih, da se kredit izplača na vaš bančni račun. Vodilna mobilna banka v Sloveniji z več kot 10000 zadovoljnimi strankami do sedaj.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo denarja

Posojilo denarja

Kako poteka posojilo denarja?

Pot na banko ali posojilnico, da bi pridobili posojilo denarja, je običajen korak za mnoge ljudi, ki potrebujejo dodatna finančna sredstva za različne namene. Vendar pa obstajajo različni načini, kako lahko posameznik ali podjetje pridobi denarna sredstva, pri čemer je ključno razmisliti o varnosti in zanesljivosti vsakega pristopa.

Eden od načinov je lahko tudi splet in sicer na mobilni banki, kjer nudijo svoj hitri kredit na daljavo preko interneta. Namesto osebnega obiska banke vas tako čaka le obisk s pomočjo tablice, računalnika ali pametnega telefona kar od doma, iz službe ali s potovanja, kjer ste morda ostali nekoliko na kratkem s financami.

Kaj rabim za posojilo denarja?

Najpogostejši način za posojilo denarja je preko bančnih institucij. Banke ponujajo različne vrste kreditov, kot so osebni krediti, hipotekarni krediti in poslovni krediti, pri čemer so pogosto povezane z ugodnejšimi obrestnimi merami in jasno določenimi pogoji odplačevanja. To zagotavlja varnost in zaupanje v posojilne pogoje. In tako je vsekakor bolje kot na črno.

Mobilna banka se lahko pohvali s sila enostavnim in nadvse transparentnim kreditom, saj ste o vseh podrobnostih obveščeni preko kreditnega kalkulatorja s katerim si izračunate vse potrebno okoli kredita. Vanj vnesite le zaželen znesek, izberite do 12 obrokov in že ste pripravljeni na izračun ter izpolnjevanje kreditne vloge.

Nekoliko bolj nenavadno posojilo denarja

Druga možnost za posojilo denarja je preko finančnih tehnoloških podjetij (fintech). Ta podjetja pogosto ponujajo hitrejše in enostavnejše postopke za pridobitev posojila, vendar se lahko s tem poveča tudi tveganje. Pomembno je preveriti ugled fintech podjetja, prebrati pogoje posojila in se prepričati, da so vaši podatki varni.

Če vam takšen način izposoje ne diši, se osredotočite na klasične možnosti, pri čemer pa upoštevajte, da je mobilna banka vendarle napredna in vam nudi kredit brez obiska banke, brez potrdila o zaposlitvi in celo brez preverjanja kreditne sposobnosti. Odlično kajne? Poleg tega ne boste potrebovali niti notarja, poroštva ali zastavitve, kredit pa bo urejen v nekaj minutah.

Posojilo denarja od znancev

Mnogi ljudje se odločijo tudi za posojilo denarja od prijateljev ali družinskih članov kot alternativno možnost pridobivanja posojila. Čeprav je ta možnost pogosto manj formalna in brez obresti, je ključno skleniti jasen sporazum o vrnitvi denarja in se izogniti potencialnim konfliktom. Vsekakor na videz udobna rešitev lahko postane velika težava.

V izogib morebitnim prepirom glede tega se raje oglasite na mobilni banki, ki od vas ne bo zahtevala drugega kot slovensko državljanstvo, dejstvo, da prejemate redne mesečne prihodke in pa stalni naslov bivanja v Sloveniji. Povsem enostavno in nekaj kar zagotovo izpolnjujete. Denar lahko nato namenite za karkoli, nakazan pa je navadno že 15 minut po potrditvi.

Posojilo denarja

Obstaja tudi možnost za posojilo denarja preko posojilnic ali zasebnih posojilodajalcev. Ta pristop lahko ponuja hitro financiranje, vendar so lahko obrestne mere visoke, pogoji pa manj pregledni. Preden se odločite za to možnost, je nujno preveriti ugled posojilnice in natančno preučiti vse stroške in pogoje posojila.

Pri mobilni banki boste o vseh stroških obveščeni preko kreditnega kalkulatorja, zato so vse skrbi odveč. Z denarjem boste lahko storili kar vas bo volja in ga zapravili po svojih željah. Kredit je namreč nenamenski, na voljo pa vam je do 12 mesečnih obrokov. Če potrebujete denar že danes, se vsekakor oglasite v mobilni banki.

Sporočila in pohvale zadovoljnih strank

Kolega v službi mi je priporočil vaše storitve in danes, ko sem plačal zadnji obrok kredita sem mu zelo hvaležen zaradi tega. Pomagali ste mi še isti dan in nisem imel niti ene same težave. Prepričan sem, da se bom vedno obrnil na vas, ko bom potreboval denar.

Bojan J, Brežice

Zelo profesionalni in prijazni. Hitri pri izplačilu in zelo razumni, če pride do težav pri odplačilu. Za vsako pohvalo in priporočilo.

Irena H, Ljubljana

Postopek oddaje kreditne vloge je maksimalno poenostavljen. Hvala vam za pomoč in izplačilo denarja, ko so me vsi drugi zavrnili. Nisem verjela ampak ste me prepričali.

Tanja P, Velenje